- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
AlexWolf #41555 üzenetére
Az olcsóbbak közül ezekből szerintem egyik se "fun". Bár ha tényleg szereted a gyors tankokat, akkor a T21 akár neked még az is lehet, én nem rajongok érte, a scout-szerepkör nem nekem való. Ízlés kérdése. Viszont ha a gyorsakat szereted, a KV-4-et és a Churchill VII-et sem ajánlanám, mert egyik sem rakéta.
Helyedben T32/E75 közül választanék, E75/E50 duóból mindenképp csak egyikkel szenvednék stock-ként, amíg egyiken nincs meg a nagy motor, addig a másikhoz hozzá se nyúlnék, anélkül ugyanis mindkettő jelentősen veszít a használhatóságából. E75-höz viszont ott van (jó esetben) a KT top ágyúja, ami azért szerintem használható darab, már csak a DPM miatt is. Panther II ágyúja küzdelmesebb az E50-en, ezért venném először inkább a E75-öst. Én amúgy fordítva csináltam, stock E50-nel kezdtem, meg is lett az eredménye, E50-et 47%-kal adtam el, míg az E75-öst 57%-kal. Voltam olyan marha, hogy E50-re a hosszú ágyút is kifejlesztettem, idő és TP pazarlás a javából.
T32-höz meg megvan az ágyú T29-ről, azt lehet talán leghamarabb használható állapotba fejleszteni.
Summa summarum: T32 vagy E75.
Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó gyönyörű Apple Watch Ultra LTE Cellular+GPS modell , 87% akksi + extra Spigen tok.
- GAMER INTEL CORE I5 14600K/32GB DDR5/RTX 3080 10GB/1TB NVME SSD/
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti SUPER Trinity Black 16GB GDDR6X videokártya
- Apple Watch Series 9 - 45mm - Cellular
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest