Aktív témák

• Atlantis

veterán

válasz AlexWolf #41555 üzenetére

Az olcsóbbak közül ezekből szerintem egyik se "fun". Bár ha tényleg szereted a gyors tankokat, akkor a T21 akár neked még az is lehet, én nem rajongok érte, a scout-szerepkör nem nekem való. Ízlés kérdése. Viszont ha a gyorsakat szereted, a KV-4-et és a Churchill VII-et sem ajánlanám, mert egyik sem rakéta.

Helyedben T32/E75 közül választanék, E75/E50 duóból mindenképp csak egyikkel szenvednék stock-ként, amíg egyiken nincs meg a nagy motor, addig a másikhoz hozzá se nyúlnék, anélkül ugyanis mindkettő jelentősen veszít a használhatóságából. E75-höz viszont ott van (jó esetben) a KT top ágyúja, ami azért szerintem használható darab, már csak a DPM miatt is. Panther II ágyúja küzdelmesebb az E50-en, ezért venném először inkább a E75-öst. Én amúgy fordítva csináltam, stock E50-nel kezdtem, meg is lett az eredménye, E50-et 47%-kal adtam el, míg az E75-öst 57%-kal. Voltam olyan marha, hogy E50-re a hosszú ágyút is kifejlesztettem, idő és TP pazarlás a javából.

T32-höz meg megvan az ágyú T29-ről, azt lehet talán leghamarabb használható állapotba fejleszteni.

Summa summarum: T32 vagy E75.

Aktív témák

Hirdetés