- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
AlexWolf #41555 üzenetére
Az olcsóbbak közül ezekből szerintem egyik se "fun". Bár ha tényleg szereted a gyors tankokat, akkor a T21 akár neked még az is lehet, én nem rajongok érte, a scout-szerepkör nem nekem való. Ízlés kérdése. Viszont ha a gyorsakat szereted, a KV-4-et és a Churchill VII-et sem ajánlanám, mert egyik sem rakéta.
Helyedben T32/E75 közül választanék, E75/E50 duóból mindenképp csak egyikkel szenvednék stock-ként, amíg egyiken nincs meg a nagy motor, addig a másikhoz hozzá se nyúlnék, anélkül ugyanis mindkettő jelentősen veszít a használhatóságából. E75-höz viszont ott van (jó esetben) a KT top ágyúja, ami azért szerintem használható darab, már csak a DPM miatt is. Panther II ágyúja küzdelmesebb az E50-en, ezért venném először inkább a E75-öst. Én amúgy fordítva csináltam, stock E50-nel kezdtem, meg is lett az eredménye, E50-et 47%-kal adtam el, míg az E75-öst 57%-kal. Voltam olyan marha, hogy E50-re a hosszú ágyút is kifejlesztettem, idő és TP pazarlás a javából.
T32-höz meg megvan az ágyú T29-ről, azt lehet talán leghamarabb használható állapotba fejleszteni.
Summa summarum: T32 vagy E75.
Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 14900k-hoz keresek delid kittet vagy valakit BP-en akinek van és használhatnám a sajátját!
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest