- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Szerintem tévedsz, nem szóltam be senkinek, csak kérdeztem.
Busszal nem járok, de egy társaságban, ahol ismernek nem kérek egedélyt, hogy egy témával kapcsoltaban kérdezzek, ha valamit nem értekLehet OMG-zni, de én még mindig nem nagyon tudom, hogy diegho ezen mondata
"Majd kiderül, de 3szor kaptam már ma hasonlót, mindháromszor T32-vel, mindhárom bukta" mire vonatkozik konkrétan.Illetve mostmár körvonalazóik, arra hogy csetbant kapott, de ebből az egyszerű fórumolvasó még mindig nem tudhatja meg mihez volt hasonló az a 3 csata. Valószinüleg virkirrel közös csatáik, vagy olyan csaták amikről máshol beszéltek már.
A lényeg ebbe a lényegtelen témában: az információ folyam azon része nincs itt.
Persze lehet tekinteni ezt a forumot is magáncsetnek, engem nem zavar, de akkor az se zavarjon senkit ha kérdezek valamit.--
emre... a te logikádat követve kérdezhetném: Te miért reagálsz olyasmire amihez semmi közöd. De nem teszem, mert nem így gondolom. Ha viszont te komolyan gondolod amit írtál, akkor tarsd ahhoz magad. Kösz!
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó gyönyörű Apple Watch Ultra LTE Cellular+GPS modell , 87% akksi + extra Spigen tok.
- GAMER INTEL CORE I5 14600K/32GB DDR5/RTX 3080 10GB/1TB NVME SSD/
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti SUPER Trinity Black 16GB GDDR6X videokártya
- Apple Watch Series 9 - 45mm - Cellular
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest