- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
virkir #40714 üzenetére
Én is egy 7.2-es célkeresztet használok, eddig nem volt baj vele. Újraraktam a tesztet, a probléma megszűnt.
(#40742) Imilenni: Kb 4 óra környékén felnéztem és a kettesen alig voltak 5 erzen. Valszeg azért, mert reggel csak az egyes ment, és akkor nem rég indíthatták újra. Azóta leléptem, viszont most már biztos nem engedne be engem sem.
(#40748) Fel: Kedvencem, amikor még az akadémiában voltam, és megkérdezte tőlem valaki, hogy a D-25T milyen tank?
(#40762) virkir: Az Aladárt is inkább az L/71-essel érdemesebb használni?
(#40816) Atlantis: Mostanában hülyeségem, hogy amikor új tankom van, mindig lemegyek vele egy tucat gyakorlót, tartózkodok én is a normáltól. Így legalább nem törik meg a vadi új gép varázsa.
------------------------------
Más: Valakinek ismerős? Na kivel találkoztam tegnap a teszt szerveren?
- I know your name from somewhere. Do you have X k battles with the VK?
- Yeah, it's highly possible.
Kétezer dmg-vel segítettem rajta.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest