Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4048) Specii válasza virkir (#4014) üzenetére


Specii
csendes tag

Hogy ha már ennyire megy a statharcolás, beszállnék én is a mókába ha nem bánjátok...

Az effiency egy olyan dolog, amit prémium befektetésével könnyen megtolhatsz ( E-100 aranylőszer... kipróbálnám hogy a kutya rúgja meg). Innentől kezdve nem mérvadó skill szempontjából, ámbár egy előzetes felmérésnek jó hogy randomba tudja az ember hogy milyen gyorsan fog a csapat elhullni.. mert ugye mindig a pirosak győznek :((

Na szóval:

Még a tiéd:

Az átlagsebzésünk különbsége kedves csikánó 706,53 körönként.... szóval simán leminősíthetnélek a sárga földig csupán azért mert én vagyok a jobb... ugyebár az erősebb kutya teszi a dolgát amit "b" betűvel kezdődik.

De hogy ez még ne legyen elég az IS-3 as rajtankodon 1398,43 ugye az átlagod.. amit a T20 nevű csodálatos amerikai EGY tierrel kisebb tankkal majdnem hozom (1391,1) ami ráadásul médium.... A pershingről meg ne is beszéljünk, a T20 elég volt.

Ugye egy nálad gyengébb játékossal simán könnyű kikezdeni... na de megszólalt az überpró nézzük erre mit reagálsz.

A Borcz témával kapcsolatban... igenis én is odaszólok sűrű szidások közepette a por népnek ha balgák és azt csinálják, amit nem kéne. Mert ugye a birkákat is vezetni kell valakinek. Erre még offical fórumon rákereshetsz a "lemmingtrain"-re hátha tanulsz valamit.

Amúgy Borcz tényleg nem egy sztár :D de csak valami oka hogy köztünk van... úgy mint a közutálatnak örülő kacsa1 is... :D Egy megnyilvánulásából nem ítélheted el azonnal az embert, mert ezzel önmagad írod le... Bamm és csattanó.

---- in memoriam of [HUN]pistike ---

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.