- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
virkir
veterán
Lásd ma atyáskodó hangulatba vagyok megpróbálom megvilágosítani számodra miért nem az effi az elsődleges mérték nálam.
Vegyük az egyik konkrét játékost Borcz-ot.
Lejátszott körök:6 848
Össz sebzés: 6 194 429 hp ami körönként 905 szerinte elég kevés, mivel high tierben nyomta a csatái majd felét T8 felett. Ha nagyon érdekel valaki akkor a játékban még tankonként is meg szoktam nézni ezeket az értékeket.
Frags per battle: 0.80 megint csak kevésnek találom, személyes elvárásom a minimum 1-es átlag de ez meg is látszik a találati arányán ami 65% pedig a köreinek csak 3%-át mente arty-val.
Ráadásként ha már effi-t nézünk én ez alapján szoktam megnézni mert kevésbé súlyozza a foglalás/védés/spot pontokat.
Itt ő kap 997.27-et én 1354.29-et és nem tartom magam jó játékosnak, csak jó átlagosnak.
Ráadásul nem azt mondtam, hogy szar játékosok hanem, hogy messze nem felelnek meg a klán "követelményeinek"
De itt van két tank összehasonlítás a Tigris és az IS-3 amivel mindketten kb ugyan annyit mentünk a Tigris-sel még a win is stimmel. De nézd meg a többit. Szerinted ki tette oda jobban magát?No tisztábbak a dolgok csikánó?
Aktív témák
- Wuthering Waves
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Logitech MX Master 3 for MAC vezeték nélküli egér
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest