Hirdetés

Aktív témák

• Patrick76496

őstag

válasz nagysandor88 #39717 üzenetére

Én a Churchill III-mal érzek így, kb 8.0 óta eléggé gyenge. Lehet, hogy én felejtettem el játszani, de régebben, anno 7.4-ben sokkal jobb élmény volt vele játszani, ezzel van a rekord 10 kill-em. Heavy-hez képest papír, még ha fürge is aránylag, de KV-1 ellen nem sok esélyem, ha kicsit is messzebb van, és a T1-en is weakspotra kell célozni, csak ott már erősebben. Nyugodtan felbuffolhatnák a penjét 120-ra. ;] Viszont a lövege medium tankokra nagyon jó, pl a Type T-34 és a Crusader (mondjuk ez light) szerethető gépek.

Churchill-ekhez: Szvsz a Churchill VII játszható gép T6-ban, nem tudom mit utáltok rajta. Még a Churchill I sem volt rossz, hiába papír, az a löveg kegyetlen jó T5-ben. De a Black Prince-el nem bírok megbarátkozni. A lövegével nincs baj, csak a sebesség-páncél arányán javíthatnának valamerre. Nagyon lassú, 7-es tankokat pedig alig pattint. Forgatni sem nagyon lehet, mivel akkor az oldalát lövik be. Amikor még friss volt, kipróbáltuk, 45˙-os szögben belövi a 1390 (170 mili pen a lényeg) szemből és oldalról is.

Aktív témák