- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- iPhone témaösszefoglaló
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
nagysandor88 #39717 üzenetére
Én a Churchill III-mal érzek így, kb 8.0 óta eléggé gyenge. Lehet, hogy én felejtettem el játszani, de régebben, anno 7.4-ben sokkal jobb élmény volt vele játszani, ezzel van a rekord 10 kill-em. Heavy-hez képest papír, még ha fürge is aránylag, de KV-1 ellen nem sok esélyem, ha kicsit is messzebb van, és a T1-en is weakspotra kell célozni, csak ott már erősebben. Nyugodtan felbuffolhatnák a penjét 120-ra.
Viszont a lövege medium tankokra nagyon jó, pl a Type T-34 és a Crusader (mondjuk ez light) szerethető gépek.
Churchill-ekhez: Szvsz a Churchill VII játszható gép T6-ban, nem tudom mit utáltok rajta. Még a Churchill I sem volt rossz, hiába papír, az a löveg kegyetlen jó T5-ben. De a Black Prince-el nem bírok megbarátkozni. A lövegével nincs baj, csak a sebesség-páncél arányán javíthatnának valamerre. Nagyon lassú, 7-es tankokat pedig alig pattint. Forgatni sem nagyon lehet, mivel akkor az oldalát lövik be. Amikor még friss volt, kipróbáltuk, 45˙-os szögben belövi a 1390 (170 mili pen a lényeg) szemből és oldalról is.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- Nők, nőügyek (18+)
- Google Pixel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Futás, futópályák
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- További aktív témák...
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Express iPhone Szerviz 6 hónap garanciával, saját futár, ingyenes tisztítás és ajándék fólia
- Lenovo Thinkpad T540p i5-4200M / 8GB ddr3/ 120gb sata ssd / töltő / akku nincs
- EPSON TM-T20III (012) Ethernet Blokknyomtató
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest