- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
virkir
veterán
Utolsó off ebben a témában részemről.
1. Suttyót keress a családodban biztos örülni fog a mama ha így szólítod meg ebéd előtt.
2. Kizárt, hogy egy szinten legyek azzal a platoon-nal ezt konkrétan kikérem magamnak
3. Jelenleg nincs "valamit érő" magyar klán ha a CW-n való részvételt tekintjük nem is nagyon volt meg nem is lesz mert nem az ér valamit ha 1-2 területtel elvannak pár napig aztán mennek a feledésbe.
4. A toborzó szöveg meg egy nagyképű hülyeség főként, hogy már régen nem azok aminek indultak, ahogy kacsa meg kistoth elképzelte.
5. Háborította a rossebet. Ez lenne a minimum elvárás egy klántól aki valamit is szeretne csak be is kéne tartani vagy hagyni a fenébe az egészet és nem, nem akartam bekerülni főként az alapítók miatt, pedig valószínűleg lett volna rá lehetőségem de mint már leírtam nem megyek klánba soha többet.
6. Már azt is kifejtettem párszor, hogy csak effi alapján megítélni egy játékost főként klánfelvételnél a legnagyobb parasztvakítás és marhaság.
7. Amúgy csak ezért a hozzászólásért igazán kár volt ide regisztrálni de látom jó hüjjeszokás szerint ha valami negatívum felmerül egy klánról akkor a tagok leküzdhetetlen kényszert éreznek a mosdatásra ahelyett, hogy elismernék ha esetleg tévednek, vagy nem úgy vannak a dolgok ahogy ők elképzelték.
+1 Vigyázzatok a pofámmal mert volt már akikkel összeakaszkodtam és és nem győztek csak békét kötöttünk
Aktív témák
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Hardcore café
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Jogász topic
- Crypto Trade
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- PlayStation 2 /Két karral!/Játékokkal!/Memórikártyával!/HDMI Átalakítóval!
- PS4 Slim
- Eladó Xbox One + Kinect +2 kontrollerrel!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest