Hirdetés

Aktív témák

• KaLeun

senior tag

Na én barom... Megint csak megesett a szívem egy E-75-ön. IS-3/Centurion duó fenyegette a 76hp-s hősünket, míg le nem vakartam róla. Aztán odajött egy másik IS-3 is, ez a gyökér ott állt a szikla másik oldalán de egy lövéssel sem segített ki. Sokan panaszkodnak a lengyelek miatt, de németeknél hülyébb nincs ebben a játékban (mutterja biztos csuklott, eléggé elkapattam magam). Ha szóvá teszed a dolgot, még ő van megsértődve.

Buktam az összes 3x kört. Ismét Lakeville, változatosság kedvéért "lemmingparádé" a kanyonban.
    A másikban pedig az arty mellett táborozó IS-6 rájött, hogy lőni is lehet... Aztán annyira megijedt a támadó scouttól, hogy hátulról pont telibe kapta a parancsnoki kupolám. Tök jó, hogy pont az a 417 hp hiányzott...

Aztán Himmelsdorf, hol is másutt, mint fenn a hegyen... Még nem jut el az emberek agyáig, ha mindenki felmegy a hegyre, akkor simán bekerítik az egész csapatot. Főleg ha az ellenfélnél van egy 50 100, akkor logikusan gondolkozva nem fog frontálisan támadni 10x tank ellen... Mondjuk az ellenfél szépen is csinálta (leszámítva egy f....fejet, aki végig bőgette azt a rohadt szirénát), igaz a töltelékük megdöglött a várnál. De ilyen a noobok élete... Egy T29/T32 duó tartotta a frontot az emelkedő tetején, lövegpajzsuk már fehér volt a sok találattól... Az 50 100 és pár med/light pedig hátulról került.

Aktív témák