- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
Burgonya1 #3873 üzenetére
Ha már meg lettem szólítva.
Emlékszem amikor kacsa és tsa. elkezdték ezt a klánt szervezni már akkor röhögtem az elvárásaikon és lám be is igazolódott szépen hígul a felhozatal.
Ha jól emlékszem valami ilyen volta a követelményrendszer: min 1300 effi, T10 tank min 3k damage.
Ezt ti mindhárman bőven alulteljesítitek. Nem tudom te ki vagy a három példa közül de az én mércém szerint a gyengék táborát erősítitek a kiosztott sebzés, találati arány, kilőtt ellenfél alapján.
Az effi buzériáról meg annyit, hogy én soha nem csak az alapján próbálok meg ítélni meg egy játékost hanem a teljes statot nézem főleg a sebzést és a kill-t és a win-t.
Az meg abszolút nettó marhaság, hogy T10-es tankkal nem lehet randomba elfogadható eredményt elérni, főleg T110, IS-7-el.
Aktív témák
- YouTube
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Windows Insider Program
- Sorozatok
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest