- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Igazából értetlenül állok a dolgok előtt. Ugyanazt a brutál jó ágyút megkapom egy keményebb tankra több hp-val. Még is valami irdatlan szar, és nemtudom, miért. Onnan is pattog amit a T29-cel lőve vittem mindig. Meg a töltési idő is 3mp-el több, pedig átvittem a legénységet tovább. A hull down se megy úgy mint a T29-en.
Egyszerűen semmi nem ad olyan előnyöket amit kéne, pedig az elődön tökéletesen működtek ezek a dolgok, és a kedvenc tankom a játékban eddig, játszhatóság szempontjából a 29-es.
Ezért nem értem én ezt a dolgot most... A csatáim 95%-ában a lista első 3 helyezettje vagyok kiosztott sebzés alapján. A T32-vel talán 3x voltam benne a topban. Egyszerűen nem jóóóóóóóó........ a max sebzésem egy körben ha jól emlékszem 2500 volt. Ez is siralmas, ha a T29-en rengeteg 3000+ os köröm volt, akkor ezen miért nincs?
Vakargatom a fejem rendesen, ilyet kapni a játék legjobb tankja után... nemtudom. Teljesen stock, és felfejlesztett állapota között nemsok különbséget vettem észre. Ugyanúgy haszontalan a csatában a jobb cuccaival is, pedig nem felejtettem el wotozni azzal egyidőben hogy megvettem.
Na mindegy, mivel sokba került nem adom el, meg hát tovább kéne menni az ágon, aztán hátha ezzel is történik valami csoda és majd 1x jobbnak fogom érezni mint az elődöt, ez egyelőre jóideig elmaradni látszik.
Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest