- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Pttypang #37608 üzenetére
Rohadtul tudom az ilyet utálni, de azt hiszem jeleztem már.
Ha nem vagy képes magyarázatot fűzni a mondókádhoz, akkor inkább ne szólalj meg. Függetlenül a témától, nem egyszer tapasztaltam, hogy ha valaki valamit jobban tud a másiknál, akkor egyből akkora lesz az arca, mintha legalábbis feltalálta volna az agyátültetést.
Lehet, hogy tévedtem, ha igen, elfogadom, persze ha normálisan el van magyarázva. De az ilyen "hagyjuk", meg egyéb köcsög beszólások csak felbasszák az agyam, és a végén olyat fogok írni, amit esetleg magam is megbánok.Köszönöm, remélem vetted.
Zeratul
Igen, láttam már ilyen lövedéket, ami alacsonyabb szögben jött át a pályán, de sosem tudtam, hogy mi eresztette ki ...
Megtaláltam a keveredés okát
A Covenanterre fejleszthető egy ágyú, amit Howitzernek hívnak.
Tököm se tudta, ettől függetlenül amit írtam, azt segítő szándékkal tettem, ha tévedek, elfogadom a kritikát, de ne nagyképűsködjetek már, mert a tököm tényleg teli van ezzel a társasággal. Az életben is ennyire primitív bunkók vagytok?
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest