- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
törölt tag
Na, akkor most elmondom a véleményemet a játékról, laikusként, aztán jöhet tűz, és víz egyaránt. Taktikával, nehézséggel, egyebekkel kapcsolatban.
Mindezt pedig azért teszem, mert ugyan nem vagyok jó a témában, ám tudom, hogy miért, legalábbis szerintem.Az ok pedig, többen hangoztatták, hogy ehhez a játékhoz ész kell elsősorban. Na, ez így nem igaz. Amihez ész kell, az a sakk, vagy például az ulti.
Ide bő ismeretek kellenek az adott járművekről, és az adott mapokról elsősorban.
Miért gondolom ezt?
mert ez egy taktikai jellegű arcade játék, többé kevésbé lassú, lomha járművekkel, ahol kevésbé számít a reakcióidő, és nem kell egyszerre 10 gombon kaszkadőr módjára ugrálni.
Tudni kell viszont, hogy az adott jármű hol rendelkezik gyenge pontokkal, és a rajtad lévő kályhacső átlag penjével hol tudod átütni, valamint nem árt felismerni az ellen járművére felszerelt csövet sem, és jó ha tudod, hogy mire számíthatsz, ha eldördül. Ehhez nem ész kell, hanem ismeretek. Most ezt vagy megtanulod, bemagolod, vagy mész vakon, mint én.
Szégyen ide, vagy oda, én az adott ellenséges járművet többnyire a tierek alapján sorolom be, azt meg ugye írja. (Egyébként ezen szeretnék változtatni)
Ha nagyobb tier, akkor azért kevésbé bátran megyek neki, főleg nem szemből, face to face alapon.Másfelől, nagyon jól kell ismerni a mapot, hol, és milyen módon tudsz megbújva kikukkantani, mik a jó támadó, és mik a jó védekező pozíciók. Én ezekkel szintén nem vagyok tisztában, de azt gondolom, ha tudnám, sokkal előrébb lennék.
Pl: Jártam úgy Malinovkán, T-50-el mentem scoutolni, és a tó feletti mocsaras területen annyira belassult a jármű, hogy seckojedno kiszedtek. Ezért azt gondolom, hogy pl scoutnak a mapot nem csak a domborzati és közigazgatási (LOL) szempontból kell jól ismerni, hanem a talajviszonyok szempontjából is, és ugye egy mapon akár 3-4 különböző fajta talaj is előfordulhat, bár ezt is csak saccolom.
Azt viszont nem hiszem, hogy egy 1200+ effes játékossal szemben azért maradok alul, mert neki jobbak a reflexei, mint pl a CS-ben, vagy Q-ban. Ugye mondanom sem kell, hogy a billentyűzsonglőr ászok minusz másodper alatt osztották a fejeseket, míg én köpni-nyelni nem tudtam.
(egyébként ahhoz se kell ész, sokkal inkább ügyesség.)Éppen ezért a magam részéről keresnék egy olyan klánt, ahol tapasztaltabb pilóták ilyen jellegű oktatást is adnak, tehát nem arról szól a fáma, hogy akkor jöhetsz, ha 55 a wr, és 1500+ az efi, hanem abban segítenek, hogy ennyi legyen.
Azt gondolom, pár profi video megtekintésével a hátam mögött, hogy nem lehetetlen senki számára ezen eredmények elérése, csupán egy jó mentor kell hozzá, aki nem csak azt mondja, hogy mit csinálj, hanem azt is, hogy miért! (ez a legfontosabb)
Mert akárhogyan nézem ezeket a videokat, senki semmi olyat nem csinált benne, amit én ne tudnék. (Pl.BunnyJumping a CS-ben, két nap után feladtam)
Szóval, ha valaki tud egy jó klánt kezdőknek, ahol valódi oktatás zajlik, nem csak eszement lövöldözés, akkor szóljon már legyen szíves, fenti észrevételeimet meg nyugodtan lehet kommentelni, ha valaki másként gondolja ...
Köszönöm
Aktív témák
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest