Aktív témák

• Mcray

senior tag

válasz #11302912 #34172 üzenetére

Nem piszkálódásnak, csak tapasztalatként írom neked és másnak is, aki szerint nehéz javítani a győzelmi arányt (hogy szerintem miért nem nehéz).:

9500 csatát mentem gold lőszer nélkül. Ezzel sikerült 61% győzelmi rátát összehozni, úgy hogy baromi sokat mentem a játék legnehezebb helyzetben levő tankjaival. Tier 3-mal pl (M2, T46 stb). Páncéljuk nincs, nagyok és emiatt könnyen halnak. A lövegük semmit sem visz át, csak szökő évente egyszer, így marad az óvatos játék és kis sebzések osztogatása és baromi sok elbukott csata jobb tankok ellen. Utána folyamatosan jó eredményeket hoztam bármivel, ami utánuk jött, mert azokkal elég jól megtanultam, hol a helyem és egy tier 4 vagy tier 5 álom volt azok után.

Nagyon sokat tanultam abból hogy ha meghaltam nem léptem ki mint 99% ban mindenki, hanem ott maradtam "mozizni", hogy ne csak a saját, de mások hibáiból is tanuljak. Ezzel elvesztegettem annyi időt amivel most nem 10 000 hanem 20 000 játékom lenne, de inkább legyen 10 000 61% győzelemmel, mint 20 000 50% (vagy kevesebb) győzelemmel. A győzelmi arány bármilyen xvm és egyébb jelentéktelen statnál többet mond nekem. Hangsúly a nekem szón van, mert másnak lehet más a fontosabb, de nekem azt mondja, hogy az adott játékosra bízhatom a hátamat, akkor is ha életben nem láttam még az illetőt a játékban.

Egy 50% körüli játékos csak szökő évente egyszer segít ki a pácban, és végül mindketten meghalunk, ezzel is segítve neki is és nekem is, hogy a statisztikánk ott maradjon ahol van (illetve az én esetemben, hogy csökkenjen 61%-ról).

Ha ott az a játékos segített volna és nem azzal lett volna elfoglalva, hogy a saját kis vendettáját próbálja érvényesíteni, akkor megnyerjük a csatát és ez történik:

-Mindkettőnk győzelmi rátája emelkedik
    -A játékos rájön, hogy megéri összedolgozni egy idegen csapattárssal a győzelem érdekében, mert minél tovább marad életben, annál többet tud sebezni és ezáltal több XP és pénz jön be belőle. Nekem már alap ez a gondolat, így én már ennek tudatával megyek neki egy csatának, de sajnos csak egy nagyon szűk réteget képviselek.

Igen nagyon sok alkalommal olyan a leosztás, hogy nehéz dolgunk van, de mindenkit egyformán ver a matchmaking, vagyis erre nem lehet hivatkozni.

Aktív témák

Hirdetés