Aktív témák

• Mcray

senior tag

Egy rakás játékostárs kezdte újra a Wot-ot másik accounttal (köztük én is, de elajándékoztam másnak), hogy megnézze, hogy jobb lesz e a győzelmi rátája?

Ezek a tapasztalatok:

-Ha valaki csak is egyetlen (kedvenc) tankra fekszik rá, akkor jelentős növekedést érhet el, de nem igazán tud 75% fölé menni, és mivel így eléggé laboratóriumi az egész, én ezt nem tartom valós és értékelhető győzelmi rátának, mert más tankkal, amivel nem annyira jó, nem játszik, csak amíg átugorja. Van ilyen híres srác aki VK3601-gyel tolja csak...

-Ha valaki pontosan ugyanazt az utat járja végig újra (EGYEDÜL!) akkor kb 5%-kal tud jobb győzelmi rátát összehozni, mint a régi acountja. Nekem 67% volt, míg oda nem adtam ismerősnek a számlát. Itt nagyon erősen beleszól a győzelmi rátába a hordányi kezdő illetve magasabb szinteken azon idióta játékosok tömege, akik nem akarják megtanulni a játékot, hiába van nekik 10 000 játékuk...

Ez csak az én és kb 30 másik játékos tapasztalata, akiknek 52 és 66% között mozog a győzelmi rátája jelenleg.

Hiába vagyok most olyan szinten, hogy tier 1 és 3 között szinte folyamatosan enyém a legjobb kör eredmény (sebzés és xp), egyedül én sem tudok 29 tankot legyőzni. Kell a csapatomba pár olyan ember, aki ránéz a térképre és védi a szárnyakat vagy odajön mellém mert látja, hogy egyedül védek és 6 ellenség közeledik. Ha nincs ilyen csapattárs és mindenki a a saját farka után rohangászik, akkor én is kitörölhetem a fenekem a kapott legjobb 125 XP-vel meg 250 sebzésemmel :)

Aktív témák

Hirdetés