Hirdetés

Aktív témák

• jano_77

nagyúr

válasz Z.m.Z #33637 üzenetére

Századoztunk éppen, mikor az egyik csatában 5:-5-re nyertünk.
    Az ellenfél önmagát nyírta ki. :-D

(#33719) Timyyy: teljesen jól látod, tényleg így van. De nem is állítottam mást, ha esetleg ez lett volna kiolvasható az irományomban. :N Én igazából pont azért nem akarok minden áron a 8as tankokra nyomulni, mert 5-6-7 tierben élvezetesek a csaták - már amikor nem full agyhalottakkal rak össze az MM -, és még keresni is lehet, illetve ami az első, hogy tapasztalatot szerezzek: pálya és tankok terén.
    A Type-ot augusztusban vettem, mikor utoljára lehetett venni, nem volt drága, ezért ruháztam be. Tudom, hogy kellene sima 8-as tank, hogy kitapasztaljam a nagyobb tier-ű csatákat is, de idővel majd elérem azt is. Nem sietek. Mint láttad, nem 1 esetleg 2 ágat húzok , hogy minél hamarabb elérjem a Tier 10 - hova netovább - tankot, és elmondhassam magamról, hogy nekem már van 10-es tankom, hanem egyszerre több nemzet, több ágát is. Így legalább kitapasztalhatom, hogy számomra melyik stílus lehet majd a nyerő, melyik fekszik a legjobban és a nagy tier-ben már csak azokat viszem majd tovább. De köszönöm a támogató, építő észrevételed. ;)

Aktív témák