- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Századoztunk éppen, mikor az egyik csatában 5:-5-re nyertünk.
Az ellenfél önmagát nyírta ki. :-D(#33719) Timyyy: teljesen jól látod, tényleg így van. De nem is állítottam mást, ha esetleg ez lett volna kiolvasható az irományomban.
Én igazából pont azért nem akarok minden áron a 8as tankokra nyomulni, mert 5-6-7 tierben élvezetesek a csaták - már amikor nem full agyhalottakkal rak össze az MM -, és még keresni is lehet, illetve ami az első, hogy tapasztalatot szerezzek: pálya és tankok terén.
A Type-ot augusztusban vettem, mikor utoljára lehetett venni, nem volt drága, ezért ruháztam be. Tudom, hogy kellene sima 8-as tank, hogy kitapasztaljam a nagyobb tier-ű csatákat is, de idővel majd elérem azt is. Nem sietek. Mint láttad, nem 1 esetleg 2 ágat húzok , hogy minél hamarabb elérjem a Tier 10 - hova netovább - tankot, és elmondhassam magamról, hogy nekem már van 10-es tankom, hanem egyszerre több nemzet, több ágát is. Így legalább kitapasztalhatom, hogy számomra melyik stílus lehet majd a nyerő, melyik fekszik a legjobban és a nagy tier-ben már csak azokat viszem majd tovább. De köszönöm a támogató, építő észrevételed.
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Analóg fényképezés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek
- Mikrotik routerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest