Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Chris0321
veterán
Mirabeau kedves játékossal nem régen futottam össze. Hősiesen beállt E50-el top tankkal az artyk mögé és amikor többen kérdőre vonták mit csinál ezt válaszolta: I play in def! I'ts forbiden? Természetesen lazán bedaráltak minket, összeszedett 2 killt és némi sebzést mikor az ellenség eljutott a bázisunkig. Majd mikor az egyik oldalt megtisztítottuk és az ellenség a másikon közeledett hősiesen elhúzta a csíkot a bázisról. Elrobogott az ellenség bázisáig az artyjukat keresve, tett egy kört, bár kértem legalább álljon be foglalni de nem. Ekkor már egyedül volt 3 ellenségre, majd miután elküldtem a pokolba lendületből bevágtatott a vízbe. Persze nem ez volt számára az első beszólásom. 1260 eff-el rendelkező játékostól többet várna az ember, bár jól látszik a kisebb tierekben érzi jól magát, nagyobb tankokkal nem igazán megy neki. A csata után persze várt 2 levél is a hangárban, amiben kiröhög a tatom miatt. Persze válaszolni nem tudtam mert letiltott.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Windows 11
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy ruhás topik
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- Háztartási gépek
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest