Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nagysandor88
tag
Tegnap érdekes dolog történt velem El Halufon. Drága imádott Churchill VII tankomban ülve látom hogy jön egy is a nekem jobb oldalt lévö torkolathoz. Mondom belelövök 1-2öt. Nos ez ment is. Ezen felbuzdulva a hepehupás részen lecaattam spottolni őt, me gondoltam megküzdök vele, hátha valaki segít is. Lefele menet két lövést pattintottam. Szembe került velem a préda. Két lövésem is pattant a kupolájáról, me az ö 122ese ròlam. A szar is megállt bennem. Nekemjött, Belelőttem a lövegébe full közelrűl, gondoltam ellövöm. Szerintem sérült, de nem szállt el. Kaptam egy po ont tőle. Erre annyira jól szembefordította velem a lövegét, hogy beleláttam. Gondoltam meglövöm, ~900hp-ról pukkant el. Sajna nincs replayem, nincs benyomva, de ezt ki kellene próbáéni, hogy lehet-e ammorackelni lövegen keresztül? Végülis logikus lenne. Érdekes volt.
Aktív témák
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Szemüveges topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest