Hirdetés

Aktív témák

• Mcray

senior tag

válasz HeZzZ #26876 üzenetére

A céges telefonomak hála, mert "neki" köszönhetem a 70 garázshelyet amim van, lehetőségem van szinte mindent az éles szerveren "tesztelni" a saját statisztikám kárára.

Ebből következik, hogy már nem tudok olyat mondani, hogy "X" tank jobb mint a másik, mert ha ugyanannyi kört(200+) megyek két tankkal, mindkettőt elég jól megtanulom, és a hátrányaikat megtanulom kezelni. Ebből meg az következik, hogy ha sikerül minimalizálni a tankok hátrányait, oda lyukadok ki, hogy minden tank, ami ott áll a garázsomban, tök szuper :)

Véleményem szerint (nem kell velem egyetérteni), ha valaki lehúz 200 kört egy olyan géppel amivel az elején nagyon szenved, eljut arra a pontra hogy megszereti és dőlnek majd a jobbnál jobb körök.

Na de ki az a hülye ( :) ) aki 200 kört megy olyan tankkal, amit nem szeret? Hát én. Eddig az Amx 40 és a Souma 40-be tört bele a bicskám. Eddig a többi problémás gép mind szeretett gép lett, amit nem akarok eladni.

A valós harcérték (értem itt a túlélést és a folyamatos sebzést VS győzelmi arány) és a statisztika sokszor köszönő viszonyban sincs egymással. Erre itt vannak a saját példáim:
    -T29-cel folyamatosan zuhan a győzelmeim aránya a kezdeti 80%-ról (most 64%), annak ellenére, hogy ezzel 4500 sebzéses köröket tudok hozni és nem is olyan ritkán. Oka: agyhalott csapatok néha zsinorban 5 játékban egymás után.
    -IS-sel folyamatosan növekszik a győzelmeim aránya (régen 45% körül volt), annak ellenére, hogy csak 2200-3000 sebzéses köröket tudok vele menni. Általában közepes csapatokat kapok vele.

Hasonló a párhuzam tier 6-ban is:
    -M6-tal stabil 60% a győzelmi arányom, annak ellenére, hogy 3500 sebzéses köröket hoz elég gyakran.
    -KV-1S 82%-os győzelmi arány, ami lassan de biztosan csökken. Ezzel csak egyszer tudtam 3500-at sebezni, de 3000 sebzés is ritka...

Nem fura? Ebből az jön le (nekem), hogy hiába sebzek sokkal többet az amcsi tankokkal (mert ennyivel jobban lehet velük sebezni), az IS és KV-1S-sel sokkal könnyebb játszani, főleg ha hülye a csapat és egyedül kell fordítani, hogy nyerjünk.

Mind a 4 tankot imádom és nem tudom azt mondani, hogy ebből a 4-ből "X" jobb mint a másik, mert mindegyikkel imádok játszani, de mindegyik teljesen más szellemi állapotot igényel, főleg a T29 ha egyedül fogsz egy átjárót és a csapatod otthagy meghalni. Sok hülye nem érti meg, hogy egy T29-nek háromszor annyira kell egy közepes tank fedezete, mint bármilyen más hasonló nehéz tanknak. Hiába a jó torony, ha 3 type megrohan = game over, de 1-2 mindig jön velem a másvilágra :DDD

Az IS-sel akárhogyan próbálkozom, nem jön össze a tank ász. Hiába imádom és érzem magam jónak vele, statisztika alapján nem értem meg ezt a tankot... :)

Aktív témák