Aktív témák

• diegho

nagyúr

Ma eddig 2 agytröszt-el találkoztam:
    1. IS-8ban engem anyáz, mert ráment egy IS-8 IS-7 párosra én 122-54el voltam és nem segítettem neki, pedig én egy mocskos OP tankban ültem és nekem 3 lövés az IS-7 (440 átlag sebzés, gyakorlatilag ugyanaz az ágyú, mint az IS-8-é) majd azt mondja, hogy csak kempelek és nem is sebzek a csatában semmit: csata vége, nyerünk, 800-al sebzek többet, megkérdezem tőle, hogy akkor most mi van? Erre jön a reflex válasz ő lőtte le az IS-7-et 100hp-ra én nem segítettem neki, nézem összesítést, IS-7-re 6 sebzőm volt 2150 összesen. Mondom neki bocs, de maxról lőttem ki. Ezután jött a még cifrább anyázás, hogy én csak egy balfasz 20ezer csatás nyomorék vagyok és az OP tankomat sem tudom használni...

2. T-50-2 scout elmegy az ellenfél arty mellett és ahelyett, hogy rálőne beáll a cap körbe, az arty rámegy, mellé spalsh-el T-50-2 lánca szevasz és lerammeli az arty. Mondom neki, hogy úristen nem kicsit vagy hülye. Erre elkezdi, hogy ő nyert nekünk időt a csatában (3 tank élt az ellenfélnél low hp-n, nálunk kb 6 ebből 2 100%-on) és különben is én mit csináltam? Mert ő tett a győzelemért!!! Csata vége, sebeztem 4950-et, második legtöbb 2700... tényleg semmit nem tettem a győzelemért.

Vannak ilyen megmondóemberek, talán a 46%-os barátunkhoz tudnám hasonlítani őket, mert ők tényleg elhiszik, hogy nagyon jó játékosok, pedig ha tudnák az igazságot...

Aktív témák

Hirdetés