- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
luke.
aktív tag
(#26276) jahrn: Sajnos én nem azt tapasztaltam a WG pár napos prémek esetén. De lehet a szerencse faktor.
Gold használó játékosként lazán el lehet érni jó statot, és nem a jó stattól lesz valaki jó játékos. Azaz a stat semmit nem jelent. Elég sok kurva jó játékosnak van 50% alatti, sőtt 45% körüli statja, olyanoknak akik stratégiája mindíg bejön században minden helyzetben.
A prém igen is befolyásolja a statot, és az is, hogy az orosz tankok ellen nehezen lehet játszani, nem reálisak, föl vannak turbózva. Röhelyes, hogy a KV2 wc tornyát nem viszi át egy 80 mm-es lőszer állandóan pattog, vagy az amikor 10 méterről lepattanok tier5 arty-val 155 mm-es lőveggel KV1S oldaláról.
Amikor T32-vel bemegyek csatázni akkor valamiért állandóan 4-5 IS3 áll az ellenkező oldalon vagy legalúl vagyok. Sokan erre panaszkodtak csak Tiger 2-vel. Nekem nincs olyan szerencsém, mint azoknak akik a statra verik a nyálukat. Sokszor akkor is veszít a csapat amiben vagyok ha én magam 5 tankot sebzek le teljesen és lővök ki, utána a maradék tank mind körbevesz, mint legyek a szart és nehéz jót kihozni belőle.
Vagy mondjuk most vettem meg a T28 Prot.-ot mentem vele eddig 5 csatát mind az ötnél a lista alján voltam egy gyári felszereltségű járművel míg mindenki fullos volt. Vagy ott van az angol ág aminél igen csak megakadtam tier5 medium-nál, mert szar a lőveg rajta és lassú is, és mindig a lista aljára dobál. Így aztán lehet nyerni és haladni előre... meg lehúzni a statot.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest