Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
luke.
aktív tag
(#26276) jahrn: Sajnos én nem azt tapasztaltam a WG pár napos prémek esetén. De lehet a szerencse faktor.
Gold használó játékosként lazán el lehet érni jó statot, és nem a jó stattól lesz valaki jó játékos. Azaz a stat semmit nem jelent. Elég sok kurva jó játékosnak van 50% alatti, sőtt 45% körüli statja, olyanoknak akik stratégiája mindíg bejön században minden helyzetben.
A prém igen is befolyásolja a statot, és az is, hogy az orosz tankok ellen nehezen lehet játszani, nem reálisak, föl vannak turbózva. Röhelyes, hogy a KV2 wc tornyát nem viszi át egy 80 mm-es lőszer állandóan pattog, vagy az amikor 10 méterről lepattanok tier5 arty-val 155 mm-es lőveggel KV1S oldaláról.
Amikor T32-vel bemegyek csatázni akkor valamiért állandóan 4-5 IS3 áll az ellenkező oldalon vagy legalúl vagyok. Sokan erre panaszkodtak csak Tiger 2-vel. Nekem nincs olyan szerencsém, mint azoknak akik a statra verik a nyálukat. Sokszor akkor is veszít a csapat amiben vagyok ha én magam 5 tankot sebzek le teljesen és lővök ki, utána a maradék tank mind körbevesz, mint legyek a szart és nehéz jót kihozni belőle.
Vagy mondjuk most vettem meg a T28 Prot.-ot mentem vele eddig 5 csatát mind az ötnél a lista alján voltam egy gyári felszereltségű járművel míg mindenki fullos volt. Vagy ott van az angol ág aminél igen csak megakadtam tier5 medium-nál, mert szar a lőveg rajta és lassú is, és mindig a lista aljára dobál. Így aztán lehet nyerni és haladni előre... meg lehúzni a statot.
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 10
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Subaru topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő