Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26283) luke.


luke.
aktív tag

(#26276) jahrn: Sajnos én nem azt tapasztaltam a WG pár napos prémek esetén. De lehet a szerencse faktor.

Gold használó játékosként lazán el lehet érni jó statot, és nem a jó stattól lesz valaki jó játékos. Azaz a stat semmit nem jelent. Elég sok kurva jó játékosnak van 50% alatti, sőtt 45% körüli statja, olyanoknak akik stratégiája mindíg bejön században minden helyzetben.
A prém igen is befolyásolja a statot, és az is, hogy az orosz tankok ellen nehezen lehet játszani, nem reálisak, föl vannak turbózva. Röhelyes, hogy a KV2 wc tornyát nem viszi át egy 80 mm-es lőszer állandóan pattog, vagy az amikor 10 méterről lepattanok tier5 arty-val 155 mm-es lőveggel KV1S oldaláról.
Amikor T32-vel bemegyek csatázni akkor valamiért állandóan 4-5 IS3 áll az ellenkező oldalon vagy legalúl vagyok. Sokan erre panaszkodtak csak Tiger 2-vel. Nekem nincs olyan szerencsém, mint azoknak akik a statra verik a nyálukat. Sokszor akkor is veszít a csapat amiben vagyok ha én magam 5 tankot sebzek le teljesen és lővök ki, utána a maradék tank mind körbevesz, mint legyek a szart és nehéz jót kihozni belőle.
Vagy mondjuk most vettem meg a T28 Prot.-ot mentem vele eddig 5 csatát mind az ötnél a lista alján voltam egy gyári felszereltségű járművel míg mindenki fullos volt. Vagy ott van az angol ág aminél igen csak megakadtam tier5 medium-nál, mert szar a lőveg rajta és lassú is, és mindig a lista aljára dobál. Így aztán lehet nyerni és haladni előre... meg lehúzni a statot.

+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.