Aktív témák

• Atlantis

veterán

válasz Patrick76496 #25672 üzenetére

Szerintem közepes tankkal kötelező E0-nál lévő házakhoz menni és ott megküzdeni az ellennel...ha esetleg nem jön arra senki (általában azért szoktak), akkor jobbról megkerülve hátba támadni az ellent. TD-vel én szintén ezt a részt szoktam fedezni, támogatni a medeket. Az a tapasztalatom, hogy ha az a rész elveszik, akkor bukta a csata, hacsak a foglalás nem sikerül, de ez eléggé ritka.

Arty-val tényleg sok pálya nem az igazi (megoldás:arty-val nem kell játszani és mindenkinek jobb :) )

Redshire, Serene Coast és Sand River TD-vel is nagyon jó, utóbbi kettő még med-del is, pláne ha jó a gun depression.

South Coast, Dragon Ridge úgy ahogy van, hulladék, még akár Airfield is, nem szeretem őket.

Lakevill-lel nekem semmi bajom.

Szerintem nem lett rosszabb El Halluf sem az átalakítással, sőt, most végre nem az van, hogy az északról indulók beveszik magukat A2-nél és onnan ki nem piszkálja őket senki alulról. Most végre egy értelmesebb artista tudja lőni őket, max. 1-2 tank tud fent úgy elbújni, hogy nem lőhetők tüzérséggel.

Aktív témák

Hirdetés