- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496 #25672 üzenetére
Szerintem közepes tankkal kötelező E0-nál lévő házakhoz menni és ott megküzdeni az ellennel...ha esetleg nem jön arra senki (általában azért szoktak), akkor jobbról megkerülve hátba támadni az ellent. TD-vel én szintén ezt a részt szoktam fedezni, támogatni a medeket. Az a tapasztalatom, hogy ha az a rész elveszik, akkor bukta a csata, hacsak a foglalás nem sikerül, de ez eléggé ritka.
Arty-val tényleg sok pálya nem az igazi (megoldás:arty-val nem kell játszani és mindenkinek jobb
)
Redshire, Serene Coast és Sand River TD-vel is nagyon jó, utóbbi kettő még med-del is, pláne ha jó a gun depression.
South Coast, Dragon Ridge úgy ahogy van, hulladék, még akár Airfield is, nem szeretem őket.
Lakevill-lel nekem semmi bajom.
Szerintem nem lett rosszabb El Halluf sem az átalakítással, sőt, most végre nem az van, hogy az északról indulók beveszik magukat A2-nél és onnan ki nem piszkálja őket senki alulról. Most végre egy értelmesebb artista tudja lőni őket, max. 1-2 tank tud fent úgy elbújni, hogy nem lőhetők tüzérséggel.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera 256 GB Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest