Aktív témák

• Patrick76496

őstag

válasz virkir #25656 üzenetére

Az a pálya még más tankokkal sem nagyon jó, én ott max heavy-vel tudok ott valamit kezdeni, azzal is csak akkor, ha top vagyok. Bár lehet, hogy user error, azért felírom tankoként a lehetőségeket.

Meddel kimehetek a mezőre, de akkor nagy valszeg végig campelem az egész játékot, mert nem látok senkit sem, ha más is van ott, az is campel. Az előre menés meg kockázatos, ezért nem megyek oda soha, csak elbénázom. Városba nem mehetek max egy erősebb páncélú meddel.

TD-vel szinte ugyan ez, + ha kiállok az erdőbe, akkor semmit sem látok, mivel sajnos senki nincs olyan hülye, hogy kimenjen oda. Papírabb td-vel (SU-100M1, ARL V39) nem lehet beállni az utcákba, mivel szétlyukasztanak (bár a KV-5-ök nem értem miért pattognak az M1-ről ;] )

Ami még arty-val nagyon gyenge, az Himmelsdorf, Widepark Fisherman's bay, Ensk.

Viszont vannam olyan mapok is, amik csak arty-val jók, pl. Redshire, Serene Coast, Sand River. Ezekre ráférne egy átalakítás/eltávolítás. Rájuk vonatkozik még az utolsó mondat: South Coast, Erlenberg, Malinovka.

Pár pályát viszont rendesen elqrtak az átalakítással, ilyen pl El halluf, Lakeville,

Vélemény?

Aktív témák