- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
Balesz1899 #2463 üzenetére
én se nagyon találkoztam magyarellenes beszólásokkal, bár 1x volt olyan hogy valaki beírta "magyar vagyok" erre a válasz "fu" vagyis f*** y**
hát szomorú ...
mondom nincs olyan ország ahol rajonganak a kisebbségeikért(minnél nagyobb annál kevésbé), és sajnos a magyarok nagy létszámú kisebbségnek számítanak a környező országokban
mondjuk itthon azt vettem észre van itt is görög, szerb, német kisebbség, de azért nincs velük szemben utálat mert nagyon kevesen vannak és igazából fel se tűnnek
mondjuk képzeld el ha Magyaroszágon belül élne 10 millió magyar mellett másfél millió román is akik folyton csatlakozni szeretnének Romániához, az más lenne... vagy elmennél arra a részre és olyan lenne mintha nem is Magyarország lenne
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- SAPPHIRE Radeon RX 6650 XT PULSE 8GB + 1 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel PC + monitor
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest