Hirdetés

Aktív témák

• Patrick76496

őstag

válasz Cooper911 #22701 üzenetére

Kösz a tippet! :R Szerencsém van, hogy 10-es löveggel kezdem, különben komoly szenvedés lenne ez a tank. ST-I után kicsit furcsa, szerintem az ássa el magát, aki erről lepattan. Csak azt bíztat, hogy felszerelésekkel és nagy toronnyal gyorsabban fog tölteni, mint az ST-I.

(#22705) Flatron710: Én eddig azt hittem, hogy csak az LB-1 hibája, de ezek szerint itt is jelenkezik. Nem gondoltam volna, hogy kisebb átütésű lövegek találatait elnyeli a lánctalpa, azt hittem könnyű eset oldalról már a 175-ös löveggel is. Amikor a tornya oldalát lőttem, akkor átment, persze ez csak addig működött, amíg nem velem volt elfoglalva...A beakadt alatt azt érted, hogy átment és sebzett is? Én nem használok arany lőszert, viszont néha lehet érezni, hogy mások igen. Ma egy Type lőtte át szemből a T-54-et, ami nem lehetetlen, viszont nagyon kicsi az esély rá. Rendesen rá kell célozni a weakspot-ra, ami a Type 0,39-esével nem a legegyszerűbb messzebbről (több, mint 100 méterre volt), ráadásul lassan is céloz. Na ő viszont nem sokáig szarakodott. ;]

(#22706) mynames: Kicsit olyan mint a vert.stab., csak ez nem menet közben, hanem toronyforgásnál korlátozza egy cseppet a célkör kitágulását.

Aktív témák