Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Cooper911
üzenetére
Kösz a tippet!
Szerencsém van, hogy 10-es löveggel kezdem, különben komoly szenvedés lenne ez a tank. ST-I után kicsit furcsa, szerintem az ássa el magát, aki erről lepattan. Csak azt bíztat, hogy felszerelésekkel és nagy toronnyal gyorsabban fog tölteni, mint az ST-I.(#22705) Flatron710: Én eddig azt hittem, hogy csak az LB-1 hibája, de ezek szerint itt is jelenkezik. Nem gondoltam volna, hogy kisebb átütésű lövegek találatait elnyeli a lánctalpa, azt hittem könnyű eset oldalról már a 175-ös löveggel is. Amikor a tornya oldalát lőttem, akkor átment, persze ez csak addig működött, amíg nem velem volt elfoglalva...A beakadt alatt azt érted, hogy átment és sebzett is? Én nem használok arany lőszert, viszont néha lehet érezni, hogy mások igen. Ma egy Type lőtte át szemből a T-54-et, ami nem lehetetlen, viszont nagyon kicsi az esély rá. Rendesen rá kell célozni a weakspot-ra, ami a Type 0,39-esével nem a legegyszerűbb messzebbről (több, mint 100 méterre volt), ráadásul lassan is céloz. Na ő viszont nem sokáig szarakodott.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#22706) mynames: Kicsit olyan mint a vert.stab., csak ez nem menet közben, hanem toronyforgásnál korlátozza egy cseppet a célkör kitágulását.
Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Kedvenc zene a mai napra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Goddess of Victory:Nikke
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Szerencsém van, hogy 10-es löveggel kezdem, különben komoly szenvedés lenne ez a tank. ST-I után kicsit furcsa, szerintem az ássa el magát, aki erről lepattan. Csak azt bíztat, hogy felszerelésekkel és nagy toronnyal gyorsabban fog tölteni, mint az ST-I.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)