Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Cooper911 #20677 üzenetére
"Egyébként érdekes a csapattársak noob-ozása is. Szerintem sokan nem tudják, hogy ha meghallnak akkor ki lehet lépni büntetlenül és ezzel múlatják az időt."
Aki értelmesen játszik, jól használja a rejtőzködést, fedezékeket, az általában nem a kör elején fog elpusztulni, így ez a felvetés csak a vérpistiknek hasznos, akik 2 perc után öngyilkos rohamban hullanak, mint a legyek. De hiába tartasz ki mindig a kör végéig, ha közben a csapat egészének a teljesítménye egy nulla. Jó persze, ha te magad jó vagy akkor pörög majd a kredit az okozott károk után, de azért ha 10-15 vesztes kört játszol le egyhuzamban akkor még így is frusztrál a dolog. Jót tesz az ember lelki világának, ha nem csak a saját teljesítménye jó, hanem néha látja a "Victory" feliratot is.
Kiegészítés: Nem kell beszólni, tudom a saját teljesítmény is fontos a győzelemhez, de mindenki találkozott már azzal a súlyosan kóros noobsággal, hogy a csapatban 2-3 extrán jó játékos jelenléte is elenyészik. Velem is volt már olyan, hogy egy személyben fordítottam a csata menetén (pedig én nem vagyok pro játékos), de 10-13 atomhülye csapattárssal általában biztos a vereség. Akkor csak arra koncentrálsz, hogy minél több ellenséget vigyél magaddal a halálba.
Kiegészítés2: Már vagy 20-25 csata óta nem veszítettem, mindig ledaráljuk a teljesen noob, érdemben cselekedni képtelen, célozni alkalmatlan, rejtőzködéshez hülye ellenséget. Nincs szopóág? Tényleg nincs... csak ezúttal nem nekem...
Aktív témák
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest