Hirdetés

Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz Cooper911 #20677 üzenetére

"Egyébként érdekes a csapattársak noob-ozása is. Szerintem sokan nem tudják, hogy ha meghallnak akkor ki lehet lépni büntetlenül és ezzel múlatják az időt."

Aki értelmesen játszik, jól használja a rejtőzködést, fedezékeket, az általában nem a kör elején fog elpusztulni, így ez a felvetés csak a vérpistiknek hasznos, akik 2 perc után öngyilkos rohamban hullanak, mint a legyek. De hiába tartasz ki mindig a kör végéig, ha közben a csapat egészének a teljesítménye egy nulla. Jó persze, ha te magad jó vagy akkor pörög majd a kredit az okozott károk után, de azért ha 10-15 vesztes kört játszol le egyhuzamban akkor még így is frusztrál a dolog. Jót tesz az ember lelki világának, ha nem csak a saját teljesítménye jó, hanem néha látja a "Victory" feliratot is.

Kiegészítés: Nem kell beszólni, tudom a saját teljesítmény is fontos a győzelemhez, de mindenki találkozott már azzal a súlyosan kóros noobsággal, hogy a csapatban 2-3 extrán jó játékos jelenléte is elenyészik. Velem is volt már olyan, hogy egy személyben fordítottam a csata menetén (pedig én nem vagyok pro játékos), de 10-13 atomhülye csapattárssal általában biztos a vereség. Akkor csak arra koncentrálsz, hogy minél több ellenséget vigyél magaddal a halálba.

Kiegészítés2: Már vagy 20-25 csata óta nem veszítettem, mindig ledaráljuk a teljesen noob, érdemben cselekedni képtelen, célozni alkalmatlan, rejtőzködéshez hülye ellenséget. Nincs szopóág? Tényleg nincs... csak ezúttal nem nekem... :D :D

Aktív témák