Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Cooper911
senior tag
Volt egy kis időm végigolvastam azt a párszáz hsz-t amivel le voltam maradva. Annyira gáz, hogy 70%-a sirás, hogy így szopóág úgy szopóág, én akkora májervoltam csak a noobtársak miatt vesztettünk brühühüüü...
Érdekes, hogy a profibb játékosok nem nagyon rinyálnak emiatt. Ez a játék velejárója. El kell fogadni. Ha itt tele van sirva a fórum attól nem változik semmi. Viszont ha a sirás helyett mész még egy kört akkor annyival is előrébb vagy. Ha sok a bukta válts tankot, vagy játékot. Ennyi.
De az érdekes csataleriások tetszenek, jó volt a lezuhanó 3 heavy tank esete.
Egyébként érdekes a csapattársak noob-ozása is. Szerintem sokan nem tudják, hogy ha meghallnak akkor ki lehet lépni büntetlenül és ezzel múlatják az időt. Múltkor volt egy csatám IS8-al és a vége felé egy T32 aki már nem élt elkezdett iszonyatosan noobozni. Elötte lőttem ki egy arty-t, közben lelőttem egy TD fél életét és fel is gyujtottam. OK volt egy mellélövésem is de hát van ilyen. Aztán kilőttek de nyertünk. Lehet ha nem a chat-et olvasgatom akkor nem lőnek ki. Amúgy a drága T32-es csóka statjait nézegetve semmi extrát nem láttam benne, 2x annyi csatája volt, de ha az átlagokat nézzük akkor mindenben rosszebb volt nálam kivéve a basedefense. Szóval ez tényleg csak ilyen hobby lehet.
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest