Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2034) vhw válasza diegho (#2033) üzenetére


vhw
addikt

Lehet Pattonnal lehet úgy lődözni onnan, h nem vesznek rögtön észre, de egy E50-el már nehezen, ő még teljesen középre is lőtt többször ellenséges tankra, amiért teljesen ki kellett jönnie többször is a szikla takarásából, konkrétan még le is láncolták, nem volt mégsem arty lövés.
Mondom, igen elkerüli ezekben a videókban a balszerencse. Ok persze, érthető, hogy a jobb csatákat rakja ki ő is a kirakatba...

Nem mondom, hogy átlagos, ismeri a gyengepontokat, jó helyre céloz, gyorsan-pontosan. Na meg felderített ellenségre lövöldöz. Hatékony? Igen. De hogy extra nagy skill-t igényelne nem hinném. Csak nagy türelmet, önkontrollt.
Én csinálok meggondolatlan dolgokat, amikről adott pillanatban azt hiszem működhetnek, van mikor bejön, máskor szétszednek, de tanulok belőle. Én szeretem feszegetni a határokat, és nagyobb öröm mikor összejön a dolog, mint második sorból gépszerűen ismételgetni csatáról-csatára ugyanazt.

De ez megintcsak mentalitás, meg stílus kérdése, nincs egyikkel se gond. Igazából én valami olyat vártam volna egy ilyen kiemelkedő statos embertől, hogy mutat valami szokatlan helyet-taktikát amivel meglepi az ellent és működik. Vagy azt, hogy egyedül lerendez 2-3 másik tankot, láncolja az egyiket, fedezéknek használja, tudatosan felgyújtja valamelyiket, kihasználja a lassabb torony-testforgást, megkerüli... stb. Szóval, hogy 1v1, vagy 1v2-3-ban mutat olyat amire azt mondja az ember, ez igen, tényleg odatette magát a srác. Hogy a térképet, a tankját az utolsó mm-ig ismeri, és pengeélen táncol végig. Nem hibázik, nem akad bele semmibe.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.