Hirdetés

Aktív témák

• ollie

MODERÁTOR

válasz emre #19256 üzenetére

Nem rossz ötlet. :)

(#19261) Zeratul: Esküszöm kipróbálom a KV-3-at gold ammo-val ;]

#19264) Tüzi: soha nem szakaszozok és századozok, mert mivel van egy 4 éves kislányom, soha nem tudhatom, hogy mikor kell felugranom a gép elől. Így is sokszor van olyan, hogy csak 20-30 percem van egyhuzamban játszani.

(#19267) emre: 100 alatti csataszámból szerintem még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Lehet, hogy csak meg kell tanulnod a T29 stílusában játszani, a 2 tank más játékstílust igényel. Ha ez megnyugtat, nekem is 45% körül volt a nyerési rátám T29-cel (150-200 csatával), mígnem elő nem vettem megint 1-2 hónapja, akkor pár nap alatt felhúztam 50% fölé. Mindez azért történhetett meg, mert közben megtanultam játszani az amerikai T29-T34 heavykkel. Mostanában szinte csak T29, T30 és T34-gyel játszok, annyira megszerettem ezeket.
    Amúgy a legénység ugyanolyan fejlett?

(#19272) kanyipicske: hát ezt nem mondanám. A T32-nek elég jó a páncélzata, a T29-nek egyáltalán nincs. Az ágyú ugyanaz, ezt aláírom, de simán használható az még tier 8-ban is.

(#19275) virkir: ez nyílván csak a jó játékosoknak kedvez, hiszen nekik nem kell goldot költeniük lőszerre, ha gold ammót szeretnének. A többieknek így is, úgy is pénzbe fog kerülni.

Aktív témák