- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Nem rossz ötlet.
(#19261) Zeratul: Esküszöm kipróbálom a KV-3-at gold ammo-val
#19264) Tüzi: soha nem szakaszozok és századozok, mert mivel van egy 4 éves kislányom, soha nem tudhatom, hogy mikor kell felugranom a gép elől. Így is sokszor van olyan, hogy csak 20-30 percem van egyhuzamban játszani.
(#19267) emre: 100 alatti csataszámból szerintem még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Lehet, hogy csak meg kell tanulnod a T29 stílusában játszani, a 2 tank más játékstílust igényel. Ha ez megnyugtat, nekem is 45% körül volt a nyerési rátám T29-cel (150-200 csatával), mígnem elő nem vettem megint 1-2 hónapja, akkor pár nap alatt felhúztam 50% fölé. Mindez azért történhetett meg, mert közben megtanultam játszani az amerikai T29-T34 heavykkel. Mostanában szinte csak T29, T30 és T34-gyel játszok, annyira megszerettem ezeket.
Amúgy a legénység ugyanolyan fejlett?(#19272) kanyipicske: hát ezt nem mondanám. A T32-nek elég jó a páncélzata, a T29-nek egyáltalán nincs. Az ágyú ugyanaz, ezt aláírom, de simán használható az még tier 8-ban is.
(#19275) virkir: ez nyílván csak a jó játékosoknak kedvez, hiszen nekik nem kell goldot költeniük lőszerre, ha gold ammót szeretnének. A többieknek így is, úgy is pénzbe fog kerülni.
Aktív témák
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Energiaital topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest