Hirdetés

Aktív témák

• Mcray

senior tag

Djuree

Már rég túl vagyok rajta, de az M8A1, még mindig a garázsban van (és nem pihen).

Hétvégén másfél év után újra megvettem az MS-1, Loltracktor, T-1 hármast.

-Első kör T-1-gyel. 8 kill, 680 damage, Ace tanker
    -Loltracktorral kín szenvedés volt mire összejött az Ace tanker (nálam ez a leggyengébb tier 1, mert lassú, pontatlan lövegei vannak amik nem osztanak ki annyi sebzést)
    -MS-1. Biztos bennem van a hiba de baromira nem érzem ezt a gépet, pedig ehhez van a legjobb legénységem.

Szar a Tigris?
    Biztos azért volt vele 2700 Eff értékem 7 csata után, úgyhogy szinte alap volt és csak a VK 3601 88-as lövege van fent. Mindezt úgy hogy a 7 csatából 4-ben a saját klánom 3 fős szakasza ellen kellett mennem egyedül, mert a csapatom elfogyott...Alig várom, hogy Elit legyen a gép, mert eddig nem volt olyan csata, amit ne élveztem volna vele, pedig köztudottan béna vagyok papír tankokkal.

Amx ELC
    Tegnap meglett vele az Ace tanker 56000 pénzzel (NEM prémium). A vicc az, hogy ameddig vége nem lett a csatának fel sem fogtam, hogy mit alkottam. Általában hulladék vagyok ELC-vel és elsőként halok. Nem érzem a gépet, de az utóbbi 4 játékot mind nyertem és nagyon jól hozza a pénzt így dupla hozammal. :)

Aktív témák

Hirdetés