Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Tüzi
veterán
válasz
Taragas #18662 üzenetére
Ez egy jó hsz.
Kiegészíteném, ill kritizálnám annyiban, hogy az e75-re kötelező a 128-as.
Több okból is.
A 105ös oké, hogy gyorsabban tölt, de... 35el kevesebb a penje, mint a 128-nak, és ez még nem elég, de lóf.sz dmg-t nem visz be t9-10ben, már ha át tudsz ütni vele futón kívül mást is. Engem az háborít fel, hogy a skuló majdnem koppra ugyanannyi a 128ba, mint a 105be. Ezért mondom, hogy a német 105-ösök életképtelenek. Legalábbis akinek nincs prémje. KT-re a 88-as szerintem sokkal jobb mint a 105ös, e75-el meg nem termelsz elég dmg-t. Meg szerintem röhejesen is néz ki vele az e75. Nem tudok bohócágyúval farmolni...
Mostanában valamit csináltak az e75-el. Nem volt ilyen kitéríthetősége az ágyúnak, és szerintem jobban is sebez. Egész megszaporodtak 8.0 óta az 500 eletti dmg-k, van hogy e100ba 590-et lövök. Azt azért megérzi az is.
e100 egy vicc, kapott +100hp-t, teljesen megtáltosodott tőle...legalább kapná meg egyből a top 150-est, mint minden t10 heavy megkapja a top ágyút mikor megveszed (na jó az is4 a másik kakukktojás) Nem, erre még kell 64k xp... szenvedjél végig 2-300 csatát... nem is lesz e100-am szerintem.
Motor témában egyetértünk
Amúgy ja, kapja be a WG.
Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Subaru topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- World of Warships
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Eladó Apple iMac 16.2 21,5": Core i5 4-core 3,1GHz, 16GB RAM
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Alaplap takarólemez, hátlap, IO shield
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Steam Deck 512GB LCD hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest