Aktív témák

• Dobi 562

addikt

Tegnap nagyon durván nyerő ágra rakott MM haver.

Állandóan nyertem, még akkor is amikor elbalf@szkodtam az elején és lettem az első kilőtt tank kevés sebzéssel. Aztán este haverom hívott szakaszba, na onnantól visszájára fordult minden. BL-9-cel pattogtam AMX 13 75-ről, francia artykról... Minden 2-3. lövésem 0 sebzéses volt. Aztán mikor az új peccs óta az első kifagyás is utolért (pont mikor E-50-el az ellen 3 artyjára vetettem magam), akkor azt mondtam mára hagyjuk... :DDD
    ----------------------------------------------------------------------------------

El akartam indítani xvm-mel a játékot, megnézni milyen játékosokkal rak össze, hogy állandóan nyerek, de nem működött. Nálatok megy?
    ----------------------------------------------------------------------------------
    (#17183) forras2 : ha hosszú távra tervezel a Párduccal és a hosszú 7.5-ös csővel akarsz sznájperkdeni, akkor én ezeket választanám:

PK.: Hatodik érzék, majd Elit alakulat, majd Felderítő
    Lövész: Javítás, Elit alakulat, Pillanatkép
    Vezető: Javítás, Elit alakulat, Megelőző karbantartás (ha jól emlékszem szeretett égni)
    Rádiós: Javítás, Elit alakulat, Helyzetfelismerés
    Töltő: Javítás, Elit alakulat, Biztonságos elhelyezés (a lőszerrekesz nálam állandóan ellőtték)

Aktív témák

Hirdetés