- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Ügyesen tudod gyerekes túlreagálással elterelni a vita lényegéről a figyelmet. Amiket felsorolsz nem állítottam. Azt állítom, hogy a random oszt egy szerepet neked, de azt nem állítottam, hogy a statisztikáid alapján. Low eff, mid eff és high eff játékosok is kerülnek szopóágra, szerintem semmi köze ahhoz, hogy vissza akar húzni, nehogy túl jó legyen a statisztikád.
De ne mond már, hogy olyan bonyolult ez a képlet: 90.000/2=45.000
Az egyik 45k csoport megy szopni a másik 45k tagú csoport meg nyerni.
Nagyon örülök a winrátádnak, nekem is 56% ami az átlagon felül van. Csak éppen a vereségek nagy része nem akkor jön amikor kiegyenlítettek az esélyek, hanem amikor 15, 20 néha 30 körön keresztül vagyok teljesen idiótákkal összezárva.
Próbálj meg ne csak magadból kiindulni. Én is hetente legalább kétszer leírom, mások is sűrűn leírják, hogy szopóágon vannak. Biztosan csak mítosz. Mi találjuk ki. Sőt ingyen prémiumot kapunk a konkurens játékfejlesztőtől, mert mocskolódunk egy kicsit.
De akkor levezethetnéd nekem matematikailag, hogy mekkora az esélye annak, hogy rendszeres váltakozással veszítesz 30 csatát majd nyersz 30 csatát és mindegyiket úgy, hogy az egyik csapat mindig szinte veszteség nélkül lerohanja a másikat. Mert számomra nehezemre esik elhinni, hogy ilyen véletlenek léteznek... amik folyamatosan visszatérnek.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 /I5-10310U, 16GB RAM, SSD/ Leírás! Beszámítás! Posta oK!
- ASUS VivoBook S412 14" /i3-8145, 8GB RAM, 250GB SSD/ Beszámítás! Posta ok!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- I7PC(i7-5930k/RX6500XT/16gb ddr4/SSD/hdd)
- XMG Ultra 17 / i9-9900K / GeForce RTX 2080 / 64GB RAM / 1TB SSD & 1TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest