Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz vhw #14820 üzenetére

Ügyesen tudod gyerekes túlreagálással elterelni a vita lényegéről a figyelmet. Amiket felsorolsz nem állítottam. Azt állítom, hogy a random oszt egy szerepet neked, de azt nem állítottam, hogy a statisztikáid alapján. Low eff, mid eff és high eff játékosok is kerülnek szopóágra, szerintem semmi köze ahhoz, hogy vissza akar húzni, nehogy túl jó legyen a statisztikád.

De ne mond már, hogy olyan bonyolult ez a képlet: 90.000/2=45.000

Az egyik 45k csoport megy szopni a másik 45k tagú csoport meg nyerni.

Nagyon örülök a winrátádnak, nekem is 56% ami az átlagon felül van. Csak éppen a vereségek nagy része nem akkor jön amikor kiegyenlítettek az esélyek, hanem amikor 15, 20 néha 30 körön keresztül vagyok teljesen idiótákkal összezárva.

Próbálj meg ne csak magadból kiindulni. Én is hetente legalább kétszer leírom, mások is sűrűn leírják, hogy szopóágon vannak. Biztosan csak mítosz. Mi találjuk ki. Sőt ingyen prémiumot kapunk a konkurens játékfejlesztőtől, mert mocskolódunk egy kicsit.

De akkor levezethetnéd nekem matematikailag, hogy mekkora az esélye annak, hogy rendszeres váltakozással veszítesz 30 csatát majd nyersz 30 csatát és mindegyiket úgy, hogy az egyik csapat mindig szinte veszteség nélkül lerohanja a másikat. Mert számomra nehezemre esik elhinni, hogy ilyen véletlenek léteznek... amik folyamatosan visszatérnek.

Aktív témák

Hirdetés