Aktív témák

• vhw

addikt

válasz Stauffenberg #14811 üzenetére

Szóval össze lehet hasonlítani a CS boltos vásárlás megfigyelőt (ami annyit tesz h húz egy strigulát minden alkalommal mikor megvesznek egy fegyvert, és összeadja ezt globálisan minden playerre)
    Azzal, hogy a WG állítólagos szopóág generátorának figyelni kell mondjuk csúcsidőben 90k játékost, milyen tankkal megy, azzal mit alakít, melyik pályára kerül, melyik oldalra, milyen csapattársakkal, azoknak milyen tankjaival, milyen fejlettségi szintűek (stock-elit). Az adott játékos épp aktuális tankjával mennyire tud játszani? Jól fekszik-e neki vagy csak kényszerből grindel a következőre. Keverjünk még bele némi kis platoon alkotást, a rendszer számára tök random emberek, gyakran eltérő tapasztalattal, és nem egyszer hülye tank párosítással (tier1-2-3 & 7-8-9)
    Számold hozzá, h különböző időkben indítanak csatát, különböző idopontokban halnak meg, lépnek új csatába, vagy egyenesen ki a játékból, avagy tartanak szünetet...
    Hangulattól függően éppen milyen a játékstílusuk, agresszív avagy megfontoltabb, nyugodt vagy tiszta ideg.
    Ezeket bizony a WG mind számontartja, elemezi és eredményeknek megfelelően dönt, hogy már te pedig legalább 15 csatányit szopsz folyamatosan, mert Victor a bőrfoteljében whiskyvel a kezében pont ezt a sorsot álmodta meg neked (a fennmaradó 89.999 emberről is mind személyesen hoz döntést) és ügyesen összeválogatja őket, hogy még véletlenül se legyenek képesek megfordítani a helyzetet.
    Ennyire paranoiások lennétek?

Összeszámoltad már ez mennyi változó? Közel sem strigulahúzogató-vásárlásfigyelő.

Trollkodjak kicsit? Mondtam már h 61%-ra nőtt a win rátám? Mi a csudáért nem szopat engem a játék? (azon felül, h nekem is ugyanolyan low effes játékosokkal kell játszanom)
    Az elmúlt ~11k csatám alatt egy olyan alkalomra emlékszem mikor tizen körön keresztül mindig buktam, azóta sem történt ilyesmi... Miért? Mondjátok el nekem, szeretném megérteni. (sose vettem premet, másfél év alatt 3 darab prem tankot vettem forintért, nem is a legnagyobbakat, nem lövök gold ammot, nem nyalom a WG s*ggét a fórumokon... miért szerethetnek ennyire?)

Aktív témák