- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
Stauffenberg #14811 üzenetére
Szóval össze lehet hasonlítani a CS boltos vásárlás megfigyelőt (ami annyit tesz h húz egy strigulát minden alkalommal mikor megvesznek egy fegyvert, és összeadja ezt globálisan minden playerre)
Azzal, hogy a WG állítólagos szopóág generátorának figyelni kell mondjuk csúcsidőben 90k játékost, milyen tankkal megy, azzal mit alakít, melyik pályára kerül, melyik oldalra, milyen csapattársakkal, azoknak milyen tankjaival, milyen fejlettségi szintűek (stock-elit). Az adott játékos épp aktuális tankjával mennyire tud játszani? Jól fekszik-e neki vagy csak kényszerből grindel a következőre. Keverjünk még bele némi kis platoon alkotást, a rendszer számára tök random emberek, gyakran eltérő tapasztalattal, és nem egyszer hülye tank párosítással (tier1-2-3 & 7-8-9)
Számold hozzá, h különböző időkben indítanak csatát, különböző idopontokban halnak meg, lépnek új csatába, vagy egyenesen ki a játékból, avagy tartanak szünetet...
Hangulattól függően éppen milyen a játékstílusuk, agresszív avagy megfontoltabb, nyugodt vagy tiszta ideg.
Ezeket bizony a WG mind számontartja, elemezi és eredményeknek megfelelően dönt, hogy már te pedig legalább 15 csatányit szopsz folyamatosan, mert Victor a bőrfoteljében whiskyvel a kezében pont ezt a sorsot álmodta meg neked (a fennmaradó 89.999 emberről is mind személyesen hoz döntést) és ügyesen összeválogatja őket, hogy még véletlenül se legyenek képesek megfordítani a helyzetet.
Ennyire paranoiások lennétek?Összeszámoltad már ez mennyi változó? Közel sem strigulahúzogató-vásárlásfigyelő.
Trollkodjak kicsit? Mondtam már h 61%-ra nőtt a win rátám? Mi a csudáért nem szopat engem a játék? (azon felül, h nekem is ugyanolyan low effes játékosokkal kell játszanom)
Az elmúlt ~11k csatám alatt egy olyan alkalomra emlékszem mikor tizen körön keresztül mindig buktam, azóta sem történt ilyesmi... Miért? Mondjátok el nekem, szeretném megérteni. (sose vettem premet, másfél év alatt 3 darab prem tankot vettem forintért, nem is a legnagyobbakat, nem lövök gold ammot, nem nyalom a WG s*ggét a fórumokon... miért szerethetnek ennyire?)
Aktív témák
- E-roller topik
- Hálózati / IP kamera
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Wii U
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3192
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest