Aktív témák

• Patrick76496

őstag

Én a mai nap folyamán mobilnetről játszottam (épp, hogy karcolja a 200 kbps-t) és alig tapasztaltam laggot. Egyszer volt csak olyan csatám, ahol 2 game restart után sem lett jó a pingem, de aztán a többi csatában nem volt ilyen jellegű gond.

Érdekes jelenséget figyeltem meg ezen a napon. Naggyarészt type-okkal mentünk a haverommal, úgy tudom neki sincs még safe stowage, wet ammo rack egyikünknek sincs. Előszőr haverom vette észre, hogy egy M4 45 folyamatosan ammo rack-eket lő. Összesen 6x sikerült neki, ebből 3-mat kapott a szakasztársam (első, javítás utáni, és a kegyelem döfés), és még 3 másik embert úgy ölt meg (ismeretlen tankok). Másodszorra találkoztunk egy magyar type driverrel, együtt mentünk vele. Egy IS-3 gond nélkül egymás után robbantotta őket bőven 50% feletti hp-ról, engem más ölt meg. Végül is lehetséges, de marha nagy mák kell hozzá.

Tüzi: A PzIV max a kupolán kereszrül lövi át szemből a type-ot, még a 13 75-nek is nagy szerencse kell hozzá. :K

Egyébként nem teljes mértékben OP tank a Type, hiába pattog gyakran, szemből ammo rack-et lőnek (ha nem is robban) és ki is gyújtják.

Aktív témák

Hirdetés