- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
diegho #12235 üzenetére
na igen, de nekem annál nagyobb szenvedés mitn h t5-ös tankokkal kell szarakodnom pl farm végett nincs.
t8-as tankok azért csak megérik mert farmolást élvezetesen lehet bennük játszani és véglegesek...
speciel még egy t5-ös prem tankal is inkább játszok már ha más nicns,ezért van t25-öm...
pz4-el én eventen kívül 1X nem farmoltam csak még mikor kezdtem a játékot...kv-val se még szétválasztás előtt sem pedig megvolt..nem is játszottam, vele most se nagyon tud motiválni az orosz tankok többsége napi 1 játéktól többig...kv3-at a legjobb t7-nek tartok magasan, bár még nem fullos a t29-em, de azzal se érzem, h nagyon játszanom kellene...Német tankokkal játszanék inkább de azon lehetőségek meg nagyon limitáltak...pl most a tigrissel event ide vagy oda nem volt kedvem játszani..annál borzalmasabb tank nincs, főleg h folyamosan a hülye csaptokba kerül..és azzal meg nem nagyon lehet átbillenteni a mérleget, pl kv3-al, de akár is-el is meg biztos a t29-el is ha a csapat pocsék, de egy aktív,áldozatokat hozó aggresszív játékkal meglehet nyerni a csatát, egy tigrissel ezt nem lehet megcsinálni...TigrisP-vel megelhet, de Tigrissel nem...t8 a lőszer árak miatt inkább süllyesztő és a kt-val nem igazán élvezetes játszani ezer és egy ok miatt, a vk45a legalább 1 fokkal jobb..
e-75 meg király csak az is olyan globális szopóágon van mint a tigris...győzelmi undora van biztos a tanknak.
Panther 2-t sose éreztem túl érdekfeszítőnek, jónak jó, de egyszerűen valahogy túl unalmas az egész...
E-50 van msot újdonságnak, de hát rém fárasztó azt kifejleszteni fullsora...Talán a Ferdinánd ami ténylegesen élvezetes lehet majd nagy ágyúval.eddig elég jó
csak a td-ekt meg élből nem szeretem...a camp központúságuk miatt unalmas nekem..a Német ágon kívül a többi nekem csak olyan h van, de nem igazán érdekel..
csak hát a német ágon kevés tank van.
főleg feladatukat tekintve..hiába akarnék én 3 különböző tankot t6-on elég hamar rájöhet az ember h a vk36-on kívül a többinek semmi értelme...avk30h-nak még csak-csak én azt mindig is a 75-ös ágyúval használtam így külön tudtam választani, de a vk30P-vel nem tudtam mit csinálni,semmit nem ad...Én jobban örülnék ha kijönne single player módba a játék 8k-ért és ott meg kényed kedvedre tudnád modolni a dolgokat.
speciel itt a multi/random része inkább rombolja a játékélményt...
Aktív témák
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Gigabyte H510M-H PC
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest