Hirdetés

Aktív témák

• Murder3

addikt

válasz diegho #12235 üzenetére

na igen, de nekem annál nagyobb szenvedés mitn h t5-ös tankokkal kell szarakodnom pl farm végett nincs.

t8-as tankok azért csak megérik mert farmolást élvezetesen lehet bennük játszani és véglegesek...
    speciel még egy t5-ös prem tankal is inkább játszok már ha más nicns,ezért van t25-öm...
    pz4-el én eventen kívül 1X nem farmoltam csak még mikor kezdtem a játékot...kv-val se még szétválasztás előtt sem pedig megvolt..nem is játszottam, vele most se nagyon tud motiválni az orosz tankok többsége napi 1 játéktól többig...kv3-at a legjobb t7-nek tartok magasan, bár még nem fullos a t29-em, de azzal se érzem, h nagyon játszanom kellene...Német tankokkal játszanék inkább de azon lehetőségek meg nagyon limitáltak...pl most a tigrissel event ide vagy oda nem volt kedvem játszani..annál borzalmasabb tank nincs, főleg h folyamosan a hülye csaptokba kerül..és azzal meg nem nagyon lehet átbillenteni a mérleget, pl kv3-al, de akár is-el is meg biztos a t29-el is ha a csapat pocsék, de egy aktív,áldozatokat hozó aggresszív játékkal meglehet nyerni a csatát, egy tigrissel ezt nem lehet megcsinálni...TigrisP-vel megelhet, de Tigrissel nem...

t8 a lőszer árak miatt inkább süllyesztő és a kt-val nem igazán élvezetes játszani ezer és egy ok miatt, a vk45a legalább 1 fokkal jobb..
    e-75 meg király csak az is olyan globális szopóágon van mint a tigris...győzelmi undora van biztos a tanknak.
    Panther 2-t sose éreztem túl érdekfeszítőnek, jónak jó, de egyszerűen valahogy túl unalmas az egész...
    E-50 van msot újdonságnak, de hát rém fárasztó azt kifejleszteni fullsora...

Talán a Ferdinánd ami ténylegesen élvezetes lehet majd nagy ágyúval.eddig elég jó
    csak a td-ekt meg élből nem szeretem...a camp központúságuk miatt unalmas nekem..

a Német ágon kívül a többi nekem csak olyan h van, de nem igazán érdekel..
    csak hát a német ágon kevés tank van.
    főleg feladatukat tekintve..hiába akarnék én 3 különböző tankot t6-on elég hamar rájöhet az ember h a vk36-on kívül a többinek semmi értelme...avk30h-nak még csak-csak én azt mindig is a 75-ös ágyúval használtam így külön tudtam választani, de a vk30P-vel nem tudtam mit csinálni,semmit nem ad...

Én jobban örülnék ha kijönne single player módba a játék 8k-ért és ott meg kényed kedvedre tudnád modolni a dolgokat.
    speciel itt a multi/random része inkább rombolja a játékélményt...

Aktív témák