- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
Ma megint csak felidegesíttetem magam.. Hetek óta tartó szokásos MM leosztás, xvm beragadt 30-40% alá. Már kapaszkodnom kell, hogy legalább ne bukjak sokat.
Utolsó 10 csata: mentem 2 jó kört a Type-pal, aztán 8 meccsen keresztül végig 20% alatt volt az esélyünk. Csapatunk rendre úgy néz ki, hogy vagyok én és még 3-4 sárga/zöld effes fazon. A többiek: pár ezer csatát futott, alacsony 400-800 effes piros lemmingek. Az ellen top tankjai lila vagy sötétzöld effes emberkék, platoonban. A csapatuk 2/3 lila/zöld/sárga, a 1/3-ad piros.
Normál csatákban behúzódnak pár négyzetrácsnyi helyre, akárcsak Assaulton. Mi meg kínlódunk, a hogy aztán 5 mp alatt szitává lőjenek.
Holnap gyakorlom a mindenkit leszarok, csak a saját érdekeimre fogok koncentrálni.
Aktív témák
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest