Hirdetés

Aktív témák

• Dobi 562

addikt

válasz Fel #11850 üzenetére

Jól van na, lehet hogy nem epikus lemming vonat. Az én oldalamon 6-7 tank jött szembe, aztán kilőttek. A visszajátszást megnéztem, gratula hozzá! Ha akciós lesz a Leopard akkor elkezdem én is a felderítősdit. :)

(#11851) KaLeun:Sajnos igazad van, a vesztes csaták nagy része az ilyen fogalmatlan piroskákon múlik. Már eltelt pár hónap az új játékmódok bevezetése óta és még mindig vannak akik támadó csapatban az alapbázis körül kempelnek. Meg nem megy neki 100% hp-s T29-el egy 3% HP-s ISU-nak, mert hogy ő stock...

Meg is szoktam őket dicsérni, főleg mikor egy normális játékos az ellenből szívatja a mi piroskáinkat csapatostul. Ez nem vicc: IS-3 a bázisunknál 5 saját ellen harcol, 6-7-es TD-k, medek és kettőt kilőtt, másik kettőt meg majdnem az ötből, mire visszaértem és kilőttem. Előtte kicsit megálltam a sarkon és biztattam őket: "5 vs 1 EPIC BATTLE we lost", remélem értették az iróniát.

A másik kedvencem: nem ismerik az "elé célzás" fogalmát ,amit mozgó célpontoknál alkalmazunk, így esélyük sincs kilőni a mozgó scoutokat, de sebaj bőszen próbálgatják, aminek az a vége, hogy halomra lövik egymást.

(#11852) wanted5 : nem tudom a nyári szünet mennyire befolyásolja a játékélményt, akik dolgoznak azok szünidőn kívül is csak kora reggel vagy késő délutántól tudunk játszani, amikor a lurkók is ráérnek. :)

Aktív témák

Hirdetés