- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
diegho #34493 üzenetére
Vannak játékosok, akik nem vérre menően játszanak, hanem szórakozásból.
Sőt! Ők vannak többségben, és az ő lóvéjukból működik a játék!
Nekik nem okoz lelki törést, ha veszít a csapat, ha esetleg egy lövés nélkül elhullanak.
Nincs bennük teljesítési kényszer, és nem foglalkoznak a statisztikával.
Egyszerűen csak ki akarnak kapcsolódni.
Lehet hogy nincs rá idejük, vagy nem akarnak annyira elmerülni a játékban, ezért a könnyebb utat választják, vesznek prémet, váltanak xp-t és goldot lőnek.
Megtehetik, mindenki számára adott a lehetőség...Köztük lehet véghezvinni a nagy mészárlásokat, mert ugye egy komolyabb tudású játékos kinyírása azért mégsem olyan egyszerű.
Ugyebár csak akkor nyomi, és noob valaki, ha a mi csapatunkban van és úgy hullik el.
Ha az ellenfélnél akkor egy újabb dicső skalp a csata utáni győzelmi tánchoz. -
Angel1981
veterán
válasz
diegho #34493 üzenetére
"Mert a gold ammo rosszabb játékossá tesz!!! Honnan veszem ezt? Saját magamon tapasztaltam."
Elhiszem, de tényleg mit zavar, hogy más ettől rosszabb lesz?
Mindenki hozzon ki magából annyit, amennyit tud, "és amikor eléri a korlátait, az vegye tudomásul, még ha nehéz is" - ez Tőled van.Egyébként igazad van, kezdetek kezdetén én is goldot goldra halmoztam, aztán amikor rájöttem, hogy így még annál is többe kerül a játék, mint amennyit megér, leszoktam róla.
Kitanultam a gyenge pontokat, stb. stb.Nem tagadom, párszor már én is szájkaratéztam arcokkal "csatachatben" (mondjuk max. 10 alkalom) de gold miatt tényleg nem anyáztam soha. Én is döntöttem el már párbajt golddal, és engem is intéztek már el úgy, hogy 99%-ig biztos voltam benne, hogy ez gold volt, és emiatt maradtam alul, de tudomásul vettem, tényleg soha nem írtam ezzel kapcsolatban semmit. (Ez most nem felvágás, csak nem akarom, hogy az a vád érjen, hogy bort iszom, vizet prédikálok).
PEACE ismét, és jó éjt mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest