Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- weiss: Autó költségek
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
addikt
válasz
kisharsany
üzenetére
ha nem tudsz bemenni az ellen közé akkor felejtsd el a 2k sebzést max ha nagyon papír tank van szemben ha nem akkor a fele talán kijön .a pármásodperc az kb annyi hogy ugye med szóval medek közt harcolsz, így mire kinézel már eltelt 2s aztán célzol 2s,lősz egyet és az ellen már betöltött mivel ugye kb 6s alatt tölt egy med. elmondani amúgy nagyon egyszerű csak kivitelezni nem igazán. szóval ez a berohanok elmenekülök felejtős. és lassú is hozzá. ez egy nagy türelmet igénylő tank mivel nagy, jól gyorsul de lassú, pontatlan lassan szűkülő ágyú, hosszú töltés, páncél 0 és ha kitárazol hóót ziher hogy téged akar mindenki lőni. én is akartam szeretni a tankot de nem engedi. voltak jó szériák aztán azt hittem minden király aztán jöttek a semmi csaták. második jelért mentem de mire meglett volna buktam szóval most pihen egy ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest