- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:28 Téma összefoglaló
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
vettem tegnap egy 32"-os 144Hz-es monitort, elég brutál a wothoz.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
wot-hoz minek ilyen drága gép? nekem nincs egy erőművem de minden maxon 120fps megvan. bár most a vga-m úgy látom 2x annyit ér mint mikor vettem.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
de most van 150 szint, akkor meg volt 50. szal most átlagos játékos akinek élete (család, munka) is van nem fog végigérni vagy pont végig ér...többi meg le van szarva.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
én most járok 40 körül, de én keveset játszok, 2-3 naponta 1-2 óra, de elég is, drága az idő ahhoz hogy ebbe többet beleöljek.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
én meg maradok melóban pár órával tovább egy nap és megvan az ára a prém tanknak.

sokaknak ez nem esik le és inkább szívnak heteken keresztül ezzel a szarral.

de hát ilyen a wot játékosállománya mit csodálkozok én ezen…
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
ne ezt vedd. nekem volt lóri mikor még tech trees volt, nem jó tank. nagy, lassú, papír. a penje se a legjobb. a somua sokkal használhatóbb pl.
várj inkább lesz még jobb is...köpet: kb köze nincs hozzá.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
hat aki kiszenvedte azt a szar rankedet az kapjon is vmi ertelmeset a kihullott haja helyett...
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
én az is-7-re voksolok. olyan buzi troll páncélja van még mindig hogy ihajj.
a 277 nekem csak egy átlag hevi, de én nem vagyok unikum, "csak" 1500 körül van a wéennyóc...
ellenfélként is jobban felék az is-7-től...ha be van forgatva mindent benyel, a tornya is szinte mindent benyel, lényegében csak az alsó lemez lőhető be nagy biztonsággal messzebbről. -
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
sajna en nem tudtam h van ez a kuldi igy nem is jatszottam, az elso 3 kimaradt, igy nem lesz meg gyuri gagarin.
-
Djuree
félisten
nem ez az a modul ami cseréli a modulokat? tehát pl. a motor nem ott van ahol normál esetben annál a tanknál és a többi modul sem. de ettől ha jó helyen talál el, gyulladsz/robbansz ugyanúgy.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
a szervernek semmi baja, nalam nagyon ritkan nagy a ping, hetente talan este egy nap egy csata alatt megakad egyszer de ennyi. bar en vezetekkel nyomom, a wifi az hol van hol nincs abban nem bizok. ha nalatok gond van es wifit hasznaltok probaljatok kabellel.
a masik hogy a router beallitasait is erdemes nezegetni, eleg sok mindent lehet allitani es a rossz konfig miatt szinten lehet ilyen jellegu gond... -
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
nekem at-2-vel volt valami 3000 blokkolt, tobbszor is. malinovkan kialltam kozepre ugy hogy leginkabb csak szembol lottek a hulye piroskak.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
nezem ezt a rankedet, mennyire semmi ertelme ennek. komolyan par tokenert sziv ennyit az ember? nyomja akinek 2 anyja van.
-
Djuree
félisten
én sokszor ágy nélkül alszok...gondolom nincs gyereked, akkor majd örülni fogsz ha csak párnád nem lesz. én mikor még kicsik voltak sokszor ülve elaludtam.

de most is simán a paldószőnyegen elalszok minden nélkül ha én altatok...kib@szott fárasztó meló, ezért nincs időm komolyan wotozni... -
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
na már 4 napja nem tankoztam, és nem is hiányzik hálistennek. még a végén leszokok.

az a baj tuti visszatérek...
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
ezért (is) tart itt a wotos társadalom mert ilyen szutykokat néz...a többség sajnos ilyen agyi szinten van, hogy jobbra lehet nincs is igényük.
-
Djuree
félisten
najo, puha tankok ellen pusztito persze. azok ellen meg elfelejtem betolteni ugyis a csata heveben.
csillagromboloval akarok menni meg a nerf elott par kort, sose hasznaltam he-vel.
-
Djuree
félisten
en orulok neki hogy nerfelik, sose hasznaltam HE loszert, egyszer kiprobaltam valami type heavyn de nullakat sebeztem, utana inkabb maradtam az alap loszernel.
engem persze lonek vele sokszor, de mivel nem sebez nagyot inkabb idegesito mint felelmetes. bar sok kicsi sokra megy. ha olyan helyzet van hogy ezzel lehetne csak sebezni inkabb megyek masfele...vagy flankelni probalok ami altalaban bejon. vagy arcba maszok, lehet engem kilonek de addig a tobbiek jo esellyel kiszedik. ilyen onfelaldozo vagyok...vagy csak meguntam a dolgot es szabadulnek mar a csatabol.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
na úgy látom átlagban napi 1 szintet tudok lépni a battle passban, így az első meglesz legalább végig.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
ha abba tudod hagyni csak jol jarhatsz, mert ez elso osztalyu idopazarlas, nekem sajnos meg nem
sikerult letennem, bar egyre kevesebbet jatszok en is, de ennyit se kene.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
a streamerek játszanak napi 8-10 órákat, valszeg annyi zsetonjuk van hogy úgysem tudják elkölteni, akkor nekem is lila lenne minden.

meg őket nézik is sokezren, meg valszeg pénzt is kapnak a wg-től, milyen propaganda lenne az ha nem használnák a lila cuccokat? akkor aki majmolja őket az se használná... -
Djuree
félisten
dehogynem, van mindegyiken. ill. most alig van mert eladtam a fekete piac miatt, most csak azokon van amiket húzok meg a 8-as premeken.

tizesekről levettem azokkal úgyse megyek randomban...
(de ugye írtam is h szeretek trollkodni
)
hulp01: semmi különbség nem lesz, elhiheted.
de ugye a placebo itt is jelen van... -
Djuree
félisten
nyilván ha veszek egy tankot az stock lesz egy darabig.
vagy te egyből fullosan veszed? jó neked....felszerelést meg nem rakok rá csak ha megtetszik, mivel ingyen le se lehet utána venni.
-
Djuree
félisten
van prém accom, de napi max 1 órát tudok játszani és nem is játszok minden nap. nekem sok a 3 misi, kb. 2 hét játék nekem ha csak 8-as prémekkel megyek és akkor nem megyek mással 2 hétig.

az a 2,5% meg nem oszt nem szoroz, max nagyon jó játékosoknál számíthat, nekem az édesmindegy. sok tankomon még felszerelés sincs, mivel csak randomot játszok úgysincs tétje.
jano_77: szeretek trollkodni de ez most nem az, nekem nem éri meg a 3 millát akkor sem...legalábbis így randomos játékosként nem érzem szükségét.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
facen srác már a kunze panzerrel nyomja, 37,5k goldért megvette az egész battle passt.
a marhája...
-
Djuree
félisten
nekem nagyon sok figuram volt, gyujtottuk az utcaba, mindenkinek volt egy csomo. egesz nap játszottunk veluk, volt nagy tankom, motorcsonak meg minden. meg van is szerintem valahol...
-
Djuree
félisten
de mit szenvedtek egyaltalan ezekkel a kuldikkel? ami tank er valamit azok a 10esek, tobbinel mindnel van jobb a tierjeben. azok a kuldik meg halando embernek lehetetlenek. ha meg annyira kell potom penzert megcsinaljak az acc boosterek.
en nem is idegesitem magam ezekkel, csak a stug van meg vagy melyik, az magatol sikerult, a tobbivel nem tudom hogy allok, annyira erdektelen szamomra.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
de nekem a latotav kicsit szamit csak, ami van alapbol az eleg, vannak sokkal fontosabb tulajdonsagok szamomra. meglatok akit meglatok, inkabb legyen pancelom es akkor van is eselyem tulelni ha lonek ram.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
Nagyon pénzéhesek sajnos.
Én gondolkozok rajta, hogy meghirdetem az accom, már többször gondolkoztam rajta. Elég jó áron veszik ezeket, 60-80 körül elmenne szerintem. Ez töredéke annak amit beleöltem. De legalább sok időm felszabadulna. Bár magamat ismerve akkor is játszanék csak akkor inkább már ps4-en. Ez az egy dolog tart vissza...meg mert azért szeretem ezt a buzi játékot.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
megvettem a progi 65-ot, nagyon tetszik. jo lesz ez...
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
sztem hazaérek én is beruházok, ha már 9500-ért nem adta a progit.
-
Djuree
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- OLED monitor topic
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mégis megkapja a HDMI 2.1-et a Steam Machine?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Crimson Desert
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- 1TB és 2TB 7.2k 3.5" SAS HDD-k, több darab, HDSentinel 100/100
- Asus Zenbook 14X OLED AMD Ryzen 9 5900HX 16 GB LPDDR4X 4266 MHz RAM 1 TB SSD
- Magyar ! DELL LATITUDE 7420 2-in-1 14"iPS TOUCH / i7-1165G7, 16GB/512GB NVMe / irisXE TB4 +SZLA GAR
- Samsung Galaxy S24+ Plus 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÚJ AKKU! ThinkPad X13 YOGA - 13.3" iPS érintős, i5-10310, 16 / 256SSD, WiFi6, TB3, uj.olv +SZLA GARi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és így sincs soha kreditem.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

akkor meg hajrá.
pedig nem kell hozza diploma...