Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#66283) dfsz34 válasza Zolee_70 (#66278) üzenetére


dfsz34
őstag

Pedig sok titánt látni, aki tolja előre és amíg tart a hp-ja addig lő. Tipikusan, akik éppen megvették vagy egyszerűen csak ez a stílusuk. Egy T34 valószínüleg többet fog sebezni ilyen helyzetben, mint egy JT8.8, erre gondoltam. Egyik se "assault" / roham tank, de löwe/t34 még mindig tovább él ilyen helyzetben, mint egy JT8.8. Ez mind benne van a statisztikában és ha megnézed, még ilyen hátránnyal együtt (amit a tapasztalatlan kezdők jelentenek) sincs nagyon lemaradva a JT8.8.

Brutálisan jól hozza a kreditet, talán az egyetlen prém tank, amelyikkel ki lehet termelni a prém kaját is, ha fél áron tudod beszerezni. Mert annyival növeli a látótávot és javít a lövés pontosságon (márpedig nagyon sokat fog az ember lőni a JT8.8-ban), hogy simán kitermeli a plusz 10k kreditet. Amikor próbáltam a teszt szerón prém kajával, ventivel, himmelsdorfon minden, ismétlem minden lövés betalált a T28 gyenge pontjába és sebezte is. Azért ez már valami, még akkor is ha a távolság nem nagy (meg kell próbálni és bizony rájön az ember, hogy ez nem annyira egyszerű, mint amilyennek látszik) és BiA-val még lehet kicsit feljebb csavarni a pontosságon, mint a sebész szikéje.

Kíváncsi leszek, mikor fogják újra buffolni a többi tankot, hogy megint szintre hozzák őket a JT8.8-hoz.

(#66281) Zsolt_72 Az biztos, hogy érdemes megnézni az alternatív lehetőségeket, mielőtt kiad az ember egy csomó pénzt. Egy jól kigyúrt ötös tank vagy a nashorn (a nashorn jó legénységgel brutálisan jól hozza a kreditet) lehet, hogy pont annyi kreditet tud termelni, ami elég. Szeptemberben megcsíphető a type62, a leírások szerint elég jól hozza a kreditet és az prém tank, lehet benne legénységet gyúrni, igaz kínai könnyű vonal, szóval mondjuk ez a szempont nem túl erős, de végül is nem kerül semmibe, ha amúgy is játszana az ember med tankokkal, meg lehet csinálni a küldetést.

Ha a kredit igény mégis magasabb és pl a type62-re nincs idő a küldetést megcsinálni, akkor érdemes csak valóban egy komolyabb prém tankot vásárolni, de még akkor is érdemes az akcióját megvárni.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.