Új hozzászólás Aktív témák

• hulp01

senior tag

válasz Barret001 #209321 üzenetére

Igen, én is így szoktam. Akkor lehet, hogy ez nem volt teljesen egyértelmű a leírásomban.
    Ja, és még annyit Djuree-nak, hogy ha megvannak a skillek és átképzed a másik tankba őket, akkor a skillek megmaradnak és 80/90%-osak lesznek a manuszok és a skill fejlődése csak akkor folytatódik, ha újra megvan a 100%. Viszont ha van szabad xp, mert nem klikkeltél be új skillt, akkor azt is felhasználja, szóval lehet akár creditért illetve ingyen is 100%-osra átképezni őket.

(#209320) Viktoár: az legelső etapban nekem is ez a taktika jött be, de az előzőben illetve a tegnap újraindultban már nem igazán. Egyből neki kell esni az ellennek, mert a sebzésre adja a missiont. Ha kilőnek, akkor lehet menni a következőbe gyorsan. A gyűjtögetés szerintem már nem kifizetődő, mert mire normálisan fel tudsz fejlődni, arra a csatázók már rég sokkal erősebbek nálad. Persze a franciával lehet ez a jó taktika. Én a britet szeretem legjobban, mivel azzal meg leginkább az elején, és fullosan a berserker móddal eléggé durva.

(#209322) notika77: nekem még a t10-es tankokra sincs creditem, nemhogy 12 millát elverjek legénységre.

Új hozzászólás Aktív témák