Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• magyargyerek

tag

Hello emberek! Majdnem a kezdetek óta játszottam ezt a játékot. 2 évet kihagytam, fel se volt rakva a játék a gépemre. Egy hete megint tolom a csatákat. 25K csatám gyült a sok-sok év alatt tehát van rálátásom mi megy. Nos két éve anomáliák miatt hagytam abba. Sajnos azt kell hogy írjam semmi nem változott! Mivel hogy most sem költök a játékra így eleve a "vesztes" oldalon találom magamat.Zsinórban jönnek a kudarcok, sokszor még fel sem érek már 0-6 az állás. Ugyanezért hagyatam abba, csak anno akkor még nem voltak ezek a jelek az emberkéknél. Ezekre a kitüntetésekre gondolok amik a nevek előtt van. Azt látom hogy nálunk jó ha 2-3 sok csatát megélt profit dob össze a gép, az ellenfélnél meg ott virít 8-9 top gamer. És jön sorozatban a 15-2,15-3,15-4. Szóval azt szürtem le hogyha nem veszek prémet és nincs a garázsba 6-7 prém tank, eleve vesztes a csapat már az összerakásnál....azt hiszem megint kukázni fogom a játékot. Bocs ha belerondítok a játékotokba de régen szerettem ezt a game-t. Sok sikert mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák