Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cheesy
őstag
Hát igen, már látom, mire gondolsz.
Kell több break point, vagy eleve kisebb felbontásra tervezni... most nekiállok keresgélni a responsive layout-ról ezügyben. -
Cheesy
őstag
&CharlieDrop
Igen, a WP Rocketet kikapcsolom, tenyleg nincs egyelore ertelme.
Nagyon koszonom, ha szoltok ha valami nem stimmel, mert pihent szem ma latja eloszor kb 😅 Nekem nem szakmam a webfejlesztes, de mint megannyi mas amivel foglalkozok sem. Eletunk vegeig tanulunk ugye.
Ez meg WIP, de azt szoktam erre mondani, hogy most mar ideje lenne hogy a ceg megerkezzen a XXI. szazadba…Minden valtoztatast igyekszek azonnal a mobilomon is meg a gyerek tabletjen ellenorizni, hogy elementorban a kulonbozo eszkozokre tortent optimalizalas valoban mukodik-e. A magasepites kilogasa nem tunt fel.
1440p monitoron vegzem a fejlesztest, de idonkent tobb meretben ellenorzom a bongeszoben a tartalmat.A projektekbol csak nehanyat astam elo, nekem nincsenek meg fenykepezve csak a latvanyt turtam elo. Majd csinalok valos kepeket is. Majd… Alaprajzokat meg lusta vagyok kivagni cad-bol, majd talan majd…
Recaptcha az uzenetkuldo form-nal kell valoban, vagy mashol is?
Cookie-s plugin van WP-hez ingyenes? Eddig nem talaltam. -
Cheesy
őstag
Megvan!
Természetesen minden érintett oldal egyazon sablonhoz van rendelve: elementor full width
De nem ez volt a hiba!
Csak néhány bővítményem van telepítve:
- clone posts (a referencia munkák bejegyzések, így könnyebb lesz átírogatni)
- elementor + pro
- imagify (képtömörítéshez, de nem tetszik ftp-n, ahogy teleszemeteli a galériát)
- rank math seo + pro (még nem használom, majd ha meglesz a tartalom)
- smtp mailer (a kontakt formhoz)
- wp rocket (még nem használom)Kikapcsoltam a rank math és a wp rocket pluginokat és megjavult mindegyik hiba amit tapasztaltam.
Végül rájöttem, hogy a WP Rocket pluginon belül manuálisan kell üríteni a cachet, a csst és a priority elements-t. Mindhármat ürítettem és ez bevált. (Talán a css lehetett a ludas)Köszönöm!
-
Cheesy
őstag
Ha esetleg valaki használ elementor pro + wordpress kombinációt, szívesen venném a tanácsát. Nemrég elkezdtem készíteni a cégünk honlapját. Még van hova fejlődni, de apránként haladok. Most viszont ma reggelre elég bosszantó dolog jelentkezett.
A Footer sablon gyakorlatilag minden oldalon másképp jeleníti meg a tartalmat.
Próbáltam elementor cache ürítést, újraszinkornizálást a beállításaiban, sablon conditions teljes átállítás és vissza. Helyi firefox teljes cache törlés... egyéb eszközön történő tesztelés, nem jutok előrébb.
Ha be vagyok jelentkezve wordpressbe és az editorba, minden ok.
Ha kijelentkezek (firefox privát ablakkal szoktam tesztelni amit szerkesztek), akkor van a gebasz.Jelenleg a footerrel van gondom, illetve konkrétan nem alkalmazza a Bejegyzésekre készített sablont...
-
Cheesy
őstag
Ez amolyan Murphy törvénye lehet... mire leírtam tegnap este megleltem a megoldást. Ha a keresési oldalon "Archive posts" widgetet használunk és nem "Bejegyzések"-et, akkor működik a keresés. Én azt gondoltam, hogy a bejegyzések kell, mert azok között akarok keresni, de nem az kellett

-
Cheesy
őstag
Hegesztek egy WP oldalt, ahol Elementorral rakom össze a tartalom kinézetét. Mindez egy tanulási folyamat, de jó érzés látni, ha valami működik, jelenleg a sablonokat építem

Belefutottam egy problémába, amire eddig nem találtam megoldást.
A főoldalon van egy elementor search widget, ami az oldal tartalmában történő keresésre szolgál. Lesz egy csomó bejegyzés, aminek a címében és tartalmában kellene keresni.
Jelenleg viszont bármit írok be a keresőmezőbe, az összes bejegyzést megjeleníti, nem szűr a keresőszóra. Query-nél a forrás 'mind', semmi szűrés nélkül.
Nem szeretnék egy ilyen egyszerű funkcióra, mint az oldalon belüli keresés fizetős, külön plugint használni.Jelenleg az oldalon be van kapcsolva a karbantartási mód. Nem tudom, hogy ez okozhatja-e ezt a problémát.

Van valami ötletetek?
szerk:
Azt elfelejtettem leírni, hogy egyes egyedül akkor működik a releváns tartalom kilistázása, ha nem alkalmazom az elementor sablont a keresési eredmények oldalára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 8/128GB, Akku: 100%,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 89%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 Pro Max 256Gb 99% akkumulátor 2027 októberig garanciális
- UTOLSÓ DARAB! Lenovo Thinkpad T580, i7-8550U, 16GB/256GB, FHD/IPS, garancia, számla!
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest