Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
lupus_l
üzenetére
Mit lehet csinálni akkor, ha az előző (joomla) oldal készítője nem akarja megadni sem az ftp, sem a cpanel elérést? De még azt sem akarja megmondani, hogy melyik tárhelyen van az előző oldal.
Mit lehet ilyenkor tenni, hogy át lehessen irányítani a régi oldalt az új WP oldal tárhelyére és a google helyezés is megmaradjon?
Előre is köszi! -
spiritex
veterán
válasz
lupus_l
üzenetére
A régi joomla oldal jelenleg is üzemel, és a tartalmát napról-napra másolom a saját weboldalam egyik aldomain-je alá, ahol a WP oldalt fejlesztem.
Az a tervem, hogy amikor majd elkészülök, lementem az egészet Akeeba Backup-pal, és áttelepítem a domain jelenlegi tárhelyére egy másik könyvtárba, mint ahol most a joomla van, vagy pedig egy másik tárhelyszolgáltató tárhelyére, a domain-t pedig ide irányítom. Így nem kell a .htaccess-el játszani, nem? -
Barett 50cal
senior tag
válasz
lupus_l
üzenetére
Nem ajánlott fel semmit, amint ráfrissült elszállt és már sehogy se értem el
FTP-n letöröltem az összes mappáját akkor jó lett, utána kiírta hogy egykét fájlt kiiktatott.Most félek újra felrakni, vagy felrakhatom szerintetetek? Minden mindig teljesen új, nem is értem, hogy történhet ilyesmi egy ilyen közkedvelt és fizetős pluginnel

-
infectedmann
őstag
válasz
lupus_l
üzenetére
Egyáltalán nem baj, de mióta a WooCommerce totálisan elszabta a szállítási beállításokat sehogy sem tudom odavarázsolni, hogy kiszállítás vagy személyes átvétel.
Illetve lenne még egy problémám. Nem tudok ÁSZF elfogadás checkboxot se berakni, régen ezt is halál egyszerűn volt berakni.
Visszafelé fejlődik ez a plugin vagy mi az isten?
-
LógaGéza
veterán
válasz
lupus_l
üzenetére
Kicsit félreérthető volt valóban. A Transgate cég, ami magát a WooCommerce plugint adja, az ajánlja a Bariont.
Teljesen jó lenne a Simple, csak nem tudom, hogy hogyan lehet beleintegrálni a WooCommercebe stabilan, és legfőképp biztonságosan.
Szerk.:
Bár most találtam egyet, ez legalább ingyenes lenne, csak nem tudom mennyire biztonságos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Samsung kuponkunyeráló
- One mobilszolgáltatások
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mini PC
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Bontatlan Steam Deck 512GB OLED + Dokkoló + 512 GB memóriakártya
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Apple watch SE3 2025 cellular eladó! Garanciával gyári dobozban
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AMD Ryzen 7 3800X 8-Core 3.9GHz AM4 Box processzor
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
FTP-n letöröltem az összes mappáját akkor jó lett, utána kiírta hogy egykét fájlt kiiktatott.

Bár 5.3-as php-t lehet, h nem fogok emulálni, de így mégis csak jobb lesz kísérletezni.