Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikaH
csendes tag
Ilyen fájl nem létezik. Mármint a wp core nem tartalmaz ilyen nevű fájlt. Töröld. Ha ennyire szét van cseszve az oldalad, akkor tölts le minden fájlt tiszta forrásból (wordpress.org, ott nem található, illetve fizetős esetén a készítő oldala). Töröld a fájlokat a tárhelyen, másold fel a tiszta fájlokat.
Van néhány, amit ne törölj, hanem nézd végig, hogy tiszták-e. Ezek wp-config.php, .htaccess, ha van robots.txt és az uploads mappa teljes tartalma. -
lupus_l
aktív tag
Valószínű valamelyik plugined vagy a sablonod biztonsági hibával kűzd (esetleg régi WordPress rendszert használsz). Nálam akkor volt ilyen, amikor az egyik oldalon felelőtlenül nem frissítettem a revolution slider plugint, ami persze biztonsági hibás volt.
Mindenhol ott voltak ezek a fájlok. Upload könyvtárban jpg, png, ico fájlnak álcázva. wp-content könyvtárban, root-ban. Ráadásul visszadátumozva több, mint egy évvel...
Plusz az adatbázisba is módosított...Nem volt egyszerű eset, de megoldottam.
Mindent kitakarítottam, megszabadultam a felesleges pluginektől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- Suzuki topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Revolut
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Karácsonyra, XBOX Series X, karcmentes, mint az új készülék, dobozában, ajándékokkal, 6 hó garancia!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Dell irodai Pc I5 4590/ 16GB DDR3/ 120GB SSD+ HDD 500GB / Gf 1050Ti
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- darkFlash CF8 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest