Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Azóta én is az Astra-ra lőttem, köszi.
#8851beteg: Áhhá, értem. Hát igen, kérdés, hogy módosítják-e a kódot... Azóta szembejött egy ilyen oldal is, ahol ingyen lehet letölteni addon-okat, pl az astra pro-t. Itt még annyira kérdés, hogy mit is töltesz le.
Más: Mivel elég sok addon-t kell letöltenie az embernek, ha jó feature-settel rendelkező oldalt akar, így elkerülhetetlen, hogy valamely addon által generált content, element ne angolul jelenjen meg. Ennek orvoslására mit javasoltok? Pl marha gagyi hatást kelt, hogy egyik termék alatt "Kosárba teszem" gomb van, a másiknál "Add to cart". Vagy WP Forms-nál a név-nél First/Last.
Más+1: Arra esetleg van ötletetek, hogy mitől lehet, hogy nem jelennek meg az árak a termékeknél? Egyelőre a HuCommerce-re gyanakszom, kb azóta "jöttek vissza" az árak, mióta azt kikapcsoltam. De lehet csak azon belül valamelyik beállítás miatt vagy nemtom.
-
gabo89
senior tag
Bocs még valamit akartam, eszembe jutott.
Korábban használtam már. Így, CSS-sel "átírható" a szöveg. Ámbár az oldalon nem jelölhető ki..hfg-slot .builder-item .item--inner .component-wrap{
position: relative;
visibility: hidden;
}
.hfg-slot .builder-item .item--inner .component-wrap:after {
content: "Copyright © 2023 gabo89";
position: absolute;
visibility: visible;
left: 0;
top: 0;
} -
gabo89
senior tag
A kérdésemre megkaptam a választ. Köszi The DJ!
Ami még felmerült (többek közt), hogy van-e valami plugin vagy egyéb megoldás, hogy a Woocommerce katalógus módba állított oldalamra beállítsak egy nyelv választót? Tehát pl. egy angol zászló ikonra rákatintva ugyan azon az oldalcímen angol nyelven megjelenítetem a tartalmat.
Köszi előre! -
The DJ
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Vírusirtó topic
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Akciókamerák
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- MacBook Air 13", M3 16/256, csillagfény
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple Mac mini M4 / M4 Pro garantáltan a legjobb ár, bontatlan, EU-s, garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest