Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
-
nyesteb
tag
Szia!
Ilyet én is tapasztaltam egy sok menüpontos oldalnál. Túl sokáik szórakozik vele mentéskor, ezért eldobja php timeouttal. Csináltam olyat, hogy feltoltam eléggé nagyra ezt a limitet, akkor elmentette, de akkor is sokáig szöszölt vele. Ellenben ez a feltörések melegágya lehet, úgyhogy nem javaslom. Ne fusson a végtelenségig egy-egy php session, az nem jó senkinek sem.
Memórialimit emelés is segített valamelyest, de pontos megoldást nem találtam. Illetve szolgáltatót cseréltem, nem a nethelyhez, máshoz mentem, más okból, nem a menü miatt, de ez is megoldódott. NVMe SSD, dedikált erőforrás és nincs is gond már belőle.
Persze így sem ez a leggyorsabb része az oldalnak, de legalább nem áll meg. -
FeniX-
senior tag
40 menüpont?
Tehát létrehozol a wp-n belül egy custom menüt, amiben van 40 menüpont és amikor rákattintanál, hogy elmentsd, akkor jön a 404 error?A változtatásokat egyébként elmenti, vagy már az sem sikerül?
Ezt csak beszúrom, szerintem nem megoldás, de egy próbát megérhet:
[https://wordpress.org/support/topic/saving-a-menu-change-takes-me-to-a-404-page/]
Esetleg használsz WPML-t?
https://wpml.org/errata/saving-menus-in-non-default-language-leads-to-404-error/ -
Hova? ~1 éve itteni tanácsok alapján választottam őket. Honnan lehet tudni, hogy egy másik szolgáltató legalább annyira megbízható, és hogy ezután a kavarás utáni árakat adják? Hiszen csak ma jelent meg valami konkrétumot tartalmazó papír... Mennyi idő míg a szolgáltató lánc összes eleme újraárazza a termékeit?
Bevallom nem követem a változásokat, de a sebességgel eddig se volt gondom. Inkább az tűnt fel, hogy az utóbbi hónapokban teljesen eltűnt az oldal, a böngészőben csak egy hibaüzenet jelent meg: SSL_ERROR_RX_RECORD_TOO_LONG
Nem tartott sokáig pár perc negyed óra alatt rendbejött, de vagy 3-4 alkalommal belefutottam.nyesteb
Köszi a konkrét tippet, megkérdezem őket is. -
nyesteb
tag
+1
Saját tapasztalat is ez. Ahol most vagyok (Mikrovps), mikor áthoztam egy elég nagy oldalt, csak a szerver sebességét mérve közel duplája volt, mint a tarhely.eu bérelt VPS-e, pedig itt kvázi megosztott szerveren megyünk. Ezért is választottam őket partnerül, ezért forgalmazom az ő ajánlataikat... Nem reklám, csak vélemény. -
Nah igen jó pofa oldal.
Nem is mertem beírni az általam használt jelszót csak egy olyat ami hasonlít rá a karakterisztikája.
3 ezer párszáz évet ír.
Viszont sok jelszó sok biztonságosnak vélt adatbázisból/weboldalról kiszivárgott már.
Nálam se ftp se phpmyadmin nincs, csak ssh kulcs. Jelszavas belépés tiltva.
Nem vagyok pro én sem de szeretnék még tanulni a témában. -
adatfalo
senior tag
https://www.techsource.hu/woocommerce-simplepay-payment-Gateway
Csak a:
- HUF Merchant ID
- HUF Client Secret
kell megadni és megy is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest