- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A napokban találtam rá a Publii projektre, hátha másnak is hasznos lesz
Statikus oldalt lehet generálni felhasználóbarát felületen, Windows appból (vagy akár Linux / MacOS) alatt. WordPress-ből is lehet importálni. Az elkészült oldalt egyből fel lehet küldeni a szerverre. Teljesen ingyenes.
Röviden a két fő szempont, hogy miért jobb statikus oldalt használni szerveren futó CMS helyett:
- Sebesség (sokkal gyorsabban betöltődő weboldal)
- Biztonság (nincs adatbázis, nincs PHP kód, nincs login oldal)Nekem eddig nagyon bejött, ezért is merem ajánlani
-
-
-
-
WP Multisite van telepítve. Ha egy felhasználó (aki nem super admin) belépve megpróbálja a főoldali dashboard-ot megnyitni, az alábbi üzenettel szembesül:
You attempted to access the "Example.com" dashboard, but you do not currently have privileges on this site. If you believe you should be able to access the "Example.com" dashboard, please contact your network administrator.
If you reached this screen by accident and meant to visit one of your own sites, here are some shortcuts to help you find your way.
Your Sites mysubsite Visit Dashboard | View Site
A vastagon kiszedett linkre szeretném átirányítani automatikusan a fenti üzenet megjelenítése helyett. Hogyan oldható ez meg?Stackoverflow-on is feltettem a kérdést, ha esetleg valakinek releváns
-
-
válasz
neophyte79 #6169 üzenetére
Lehet, hogy ezt a plugint keresed: [link]
-
-
-
WordPress-ben a webP miért nincs alapértelmezetten támogatva, és trükközni kell a bekapcsolásához?
-
-
-
-
válasz
FIREBLADE78 #5862 üzenetére
Frissítheted, de ha nem használod, akár le is törölheted őket.
-
-
válasz
bence092301 #5657 üzenetére
Ingyen SSL-t ad, és van 7 nap trial időszak.
-
-
-
Ha WordPress-ben mindenféle karaktert szeretnék helyesen megjeleníteni, akkor is az UTF8-as karakterkódolást kell választanom a DB létrehozásakor?
MariaDB alatt lesz létrehozva a DB, ha ez számít valamit
-
WooCommerce-ben a képek sorrendjét hogyan tudom beállítani?
-
PHP 5.6-ról 7.0-ra átállás szerver oldalon - Debian
Add hozzá az alábbi sorokat a /etc/apt/sources.list fájlhoz:
deb http://packages.dotdeb.org jessie all
deb-src http://packages.dotdeb.org jessie allA fenti tárolóhoz kelleni fog egy kulcs. Szerezzük be így:
wget http://www.dotdeb.org/dotdeb.gpg
cat dotdeb.gpg | apt-key add -Frissítsünk egyet:
sudo apt-get update
Tegyük fel a PHP7.0-át:
sudo apt-get install libapache2-mod-php7.0 php7.0-apcu php7.0-apcu-bc php7.0-cli php7.0-common php7.0-curl php7.0-gd php7.0-igbinary php7.0-imagick php7.0-imap php7.0-intl php7.0-json php7.0-mbstring php7.0-mcrypt php7.0-mysql php7.0-opcache php7.0-phpdbg php7.0-readline php7.0-redis php7.0-sqlite3 php7.0-xml php7.0-zip
Majd álljunk át PHP7.0-ára:
sudo a2dismod php5 && sudo a2enmod php7.0 && sudo service apache2 restart
Ha minden sikerült, a sources.list fájlban az előbb hozzáadott 2 sort kommenteld ki.
Ha véletlen valami nem működne, akkor így lehet visszaállni:
sudo apt-get purge libapache2-mod-php7.0 php7.0-apcu php7.0-apcu-bc php7.0-cli php7.0-common php7.0-curl php7.0-gd php7.0-igbinary php7.0-imagick php7.0-imap php7.0-intl php7.0-json php7.0-mbstring php7.0-mcrypt php7.0-mysql php7.0-opcache php7.0-phpdbg php7.0-readline php7.0-redis php7.0-sqlite3 php7.0-xml php7.0-zip
-
válasz
Flowtation #2856 üzenetére
Sok helyet nem foglal, szóval szerintem maradhat. Egyébként nem a WP adatbázisához tartozik.
-
válasz
CharlieDrop #2691 üzenetére
A Wordpress honnan fogja tudni, hogy az adott szerző milyen témáról fog írni?
-
válasz
trisztan94 #2374 üzenetére
Ha már van rá lehetőség, hogy olcsóbban megkapjam az adott szolgáltatást / terméket, miért ne?
-
válasz
adatfalo #2371 üzenetére
+1 a DigitalOcean-ra. Ezen a linken kapsz $10 kezdőegyenleget, amivel 2 hónapig tudod tesztelni a szolgáltatást.
SSD-n futnak a VPS-ek, a rendszereket pedig 1 kattintással fel lehet telepíteni / újratelepíteni / újraindítani. Egyszerű és nagyszerű
-
válasz
Forestgreen #2077 üzenetére
.htaccess fájl rendben van?
-
válasz
trisztan94 #2042 üzenetére
Ha már szóbajött a VPS:
Az összes szerverük SSD-n üzemel, nagyon gyors és megbízható. Egy kattintással lehet OP rendszert telepíteni és egy az egyben lementeni is. Nekem nagyon bejött, nem véletlenül ajánlom
Ha a fenti linken regisztrálsz, automatikusan kapsz 10$-t, amivel 2 hónapig ingyen lehet VPS-ed
-
válasz
CharlieDrop #1983 üzenetére
Érdekes, nekem egyik weboldalamon sem működött ez a feature amíg nem frissítettem 4.4-re
-
válasz
CharlieDrop #1981 üzenetére
-
Ha valaki épp Wordpress blogot tervez nyitni:
Black Friday: 95% discount on Blogginger.com
0.49$-ért kapsz 17GB tárhelyet, sok-sok szép sablonnal és remek supporttal. Nekem beváltak, holnap elő is fizetek
A regisztráció ingyenes, csak a plusz tárhelyért, funkciókért kell fizetni, de egyáltalán nem kötelező, enélkül is remekül lehet használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 14400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 12400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Apple iPhone 15 Pro Max Sötétkék - 512GB - Független - Hibátlan Állapot - Összes tartozék + Tokok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest