- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
#57018880 #8862 üzenetére
Ha variable product-ra állítod, akkor már nincs base price, csak a variációknak tételesen.
Én is szívtam ezzel, ha van ár megadva és a készletezés nem verhet oda neki, akkor elvileg meg kéne jelenjen az ár. Illetve ami engem megszivatott, az a hucommerce catalog mode-ja.De én is pont hasonló témában kérdeznék:
Variable-ök megjelenítésére melyik addont javasoltok, amivel lehet komplexebb dolgokat is művelni? Pl. condition alapú megjelenítés, dinamikus árak, stb.
Eddig a "YITH WooCommerce Product Add-ons & Extra Options"-al próbálkoztam, de ennek is vannak hiányosságai. Pl. míg a vanilla wc-ben explicit meg lehet adni 1-1 változó árát, addig ebben nem (legalábbis nem jöttem rá) vagy akár kizárást sem enged mélyrehatóbban. Pl. 1-es option-nél kiválaszt x-et, akkor 2-esnél ne tudja y-ont.
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év garancia ajándék
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest